Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/plavusanakubik

Marketing

.. FeNoMeNoMeNaLnO .. =)

jedna riječ je dovoljna da opiše sinoćnji provod..jednostavno..prekull..predobro thumbup..dolazak Colonie bio je pun pogodak..atmosfera se zagrijala..do jaja nut..Indira nije stajala..a bogami ni publika..kako ona, tako mi..i tak puna dva sata..koja su nažalost prebrzo završila cry..no nećemo žalit što je prošlo..smijemo se jer se dogodilo!!!bog zna hoće neš takvo bit skoro u Miholjcu..da bar..
i prošle godine povodom Miholjačkog sijela je bio koncert..Shorty..ruku na srce, atmosfera nije bila ni do koljena sinoćnoj..šta je, je yes..Colonia zna zagrijati atmosferu thumbup..
vrućina nas je sve redom ubijala..znoj je doslovno kapao s nas..tražila se kap vode, piva..ma bilo čega..samo da se rashladiš..al to je bilo jednostavno nemoguće..al neka..izdržali smo sve..bili do kraja yes..a onda..put pod noge..do našeg vrlo poznatog odredišta..
zna se di nastavak slijedi nut..sve je vrvilo od ljudi..u laguni gužva..na ulazu čovjek na čovjeku stoji..fala bogu pa dok se nismo progurale do novog dijela, prsti mi poplavili koliko su mi stali puta na nogu burninmad..onaaak, koljektivna guračina cry.. (sve je oke..svi prsti su na broju =)..) ..plesali..zezali se..pili party..sve do sitnih sati..istina..kasnije smo se malo razdijelile..svatko negdje uteko..al normalno..našle smo se u kratkom roku..nismo stajale cijelu večer..plesale..plesale i samo plesale..pošteno se oznojile..hlače i majica se priljepile uz mene..nisam mogla disat..al zajebi ti to..i to što su me leđa ubijala, noge bolile, glava rasturala, vrućina nije dala mira.. TO UOPĆE NIJE BITNO!!!sve je to sporedno..jer fenomenalno smo se provele..sve bolove sam gurnila u sebe i zaboravila na njih..i uživala..do maksimuma...
iscrpljene..umorne..željne kreveta..krenule smo doma oko 3..ova subota je bila za pamćenje..prošla je..al jedva čekam još jednu takvu..treba nam to!!!! naughty..

Image Hosted by ImageShack.us


e sad..nekoliko stvari da napomenem.. =)
ovako...

1. sister sry što te nisam upoznala s znaš već kim..bila sam mal smušena..pa et..bit će prilika.. =)
2. barbarice, šteta što sinoć nisi bila s nama..falila si nam.. =( .. al budemo mi to nadoknadile.. =)
3. pepec, bila si s nama tek od 12.. =( ..al nea veze..kad smo se okupile..bilo nam je vrlooo veselo.. =)
4. lila, al smo plesale sinoć..ti pogotovo na koncertu..kasnije te valjda umor svladao.. =)
5. maja..ohoho..bome se bila vesela..u stilu svog prezimena.. =) ..joj joj..zločesta mala.. belj
6. sanjice, drago mi je što si skupila snage i napravila prvi korak..svaka čast..uostalom, bilo je i vrijeme.. =)

et to bi bilo to..uživajte mi..volim vas sve.. kiss

Image Hosted by ImageShack.us



..Malo po malo i ovaj grad postat će nas
ma pusti priče i nagazi na gas
gdje je party, gdje je pjesma
gdje je vino tu je spas
gdje je ludi ritam noći
to je mjesto za nas..


Image Hosted by ImageShack.us


LuDiLo .. =)

Post je objavljen 13.07.2008. u 17:41 sati.