Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rudarka

Marketing

ps. Volim te...

U posljednjih par dana pogledala nekoliko zaostataka na DVD-u.

Kao prvo, jedan prastari film koji je tek nedavno došao na kućna kina - "Gia", u glavnoj ulozi Angelina Jolie kad je bila jaako mlada.

Ako niste čuli za taj film (malo je prespora radnja, pa mi je bio na trenutke i dosadan), radi se o ekranizaciji života prvog američkog top - modela - Gia Carangi koja je odživjela divlji kratki život i među prvima umrla od AIDS-a (ja mislila da će umrijeti od preodziranja, hmmm).

Uglavnom, u jednom trenutku - scena u komuni za odvikavanje - kada neka siromašna crnkinja viče na Giu (kojoj je pukao film što je samo "meso" u modnoj industriji, pa se počela drogirati) kako joj je ova bila uzor, a sve je zapravo samo farsa. Doduše, za crnkinju hrpa kompleksa i jadnog života u siromašnom svijetu, a za Giu hrpa para, luksuza i svega. No da, pare kako došle, tako ošle... (bar tako vele u filmu)

Hoću reći - kako je bitno da se ne palimo na egzotične stvari koje možda nikada nećemo moći vidjeti, nećemo si moći priuštiti, već da se okrenemo sitnim radostima i ljepoti u našoj blizini.

dražeN je to lijepo pokazao u posljednjem postu, pa lijepo molim da pogledate....

Drugi film je bio "PS. Volim te".

Uff... Zgodnog li irca - škota - whatever (ima poveznica sa Angelinom - s njom je glumio u Tomb Raider-u)

Film?

Nije da nisam pustila suzu, šta ćete, takav "ženski" film... cry

Post je objavljen 13.07.2008. u 15:59 sati.