Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pio980

Marketing

TEORIJE MEDIJSKE DISKRIMINACIJE

Postavljam to pitanje kao konačno na sve ove medijske napade otkad je izašao album "E,moj narode". Postoji više teorija pa vi izaberite koja vam više odgovara.

1. Teorija podvale- po nekima ovaj slučaj je samo probni balon da bi se vidjelo kako će HDZ-ova vlast reagirati, koliko su se zbilja promjenili!!! Jesu li dovoljno europski?No onda je Thompson izabran kao žrtva za taj prljavi trik, bolje rečeno test. Vidjet ćemo tko će taj test položiti, a tko pasti.

2.Teorija bivše vlasti- no sa druge strane sav taj medijski napad je potaknut jer je Thompson svojim koncertima na neki način doveo do smjene vlasti, jer kao što smo svi bili svjedoci bivša vlast nije imala nacionalnu politiku, zanemarila je branitelje i temelje na kojima je stvorena RH!

3.Teorija domoljublja- medijima (90%) nije se sviđalo Thompsonovo domoljublje, mahanje zastavom i isticanje Domovinskog rata. To je po medijima bilo dinaroidno, zastarjelo i globalizacijski opasno.

4. Teorija zarade - Marko je definitivno potukao u prodaji nosača zvuka sve urbane izvođače te imao je najveću koncertnu turneju u Hrvatskoj! Mnogi su se osjetili ugroženi...

5. Teorija sve pomalo- Ili im jednostavno iz nekog nepoznatog ili gore navedenog razloga (teorije) smeta Thompson i gotovo!

Sve ove teorije mogu biti zajedno ili mogu stajati samostalno, no one egzistiraju i to je ono najtužnije u ovoj cijeloj priči, ovdje u Republici Hrvatskoj!






Post je objavljen 13.07.2008. u 14:12 sati.