Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hrvitez

Marketing

U HRVATSKOJ SE IDE PROTIV BOGA

Photobucket

U HRVATSKOJ SE IDE PROTIV BOGA

KARDINAL BOZANIĆ Oštra propovijed u Blatu na Korčuli

Unatoč traženju vrha Katoličke crkve, Sabor je jučer većinom od 117 glasova prihvatio Zakon o suzbijanju diskriminacije. Protiv zakona bila je jedino HSS-ova zastupnica Marijana Petir dok su drugi HSS-ovci podržali Zakon. HDZ-ov prijedlog zakona podržali su i zastupnici SDP-a i HNS-a. Zakon predložio HDZ i izglasao jer to traži Europska unija, a u zakonu se govori da će se homoseksualcima dopustiti sklapanje brakova i dopustiti im posvajanje djece. Kardinal Josip Bozanić oštro je osudio jučer u Blatu na Korčuli prevrtljive kršćane. Rekao je da ( mislio je na HDZ, SDP, HSS, HSLS, IDS, HNS, SDSS ) oni koji se olako odriču kršćanskih vrijednosti radi moći, novca ili vlasti nisu uz svoju vjeru i Crkvu. Kršćanin, istinski vjernik ne sudjeluje u toj igri laži i obmana u kojoj je sve tako namješteno da posljednju riječ ima beznađe. Glas ove Crkve i moj glas u njoj ni za kakvu cijenu neće utihnuti kad god se ovome društvu, u ovoj našoj Hrvatskoj, radi protiv čovjeka, kad se ugrožava opće dobro, kad se ide protiv Boga.

Hrvatski pravaši - Hrvatski pravaški pokret podržava Crkvu u Hrvatskoj u borbi protiv MASONSKE EUROPSKE UNIJE i njihovih poslušnika u vladajućim strankama u Hrvatskoj.

Hrvatski narod mora otvoriti oči jer žele nas ponovno pokoriti i osvojiti kapitalom. Da je EUROPSKA UNIJA MASONSKA govori nam i to da su iz Ustava izbacili kršćanske korijene. Što učiniti? Hrvatski pravaši - Hrvatski pravaški pokret poziva na DEMOKRATSKI USTANAK JER HRVATSKA JE U OPASNOSTI!

BOG I HRVATI !
HRVATSKA HRVATOM !



Post je objavljen 12.07.2008. u 11:58 sati.