Image and video hosting by TinyPic,rijeczivota.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rijeczivota

Marketing

Image and video hosting by TinyPic

GOSPODINE ISUSE, DOLAZIM TEBI I PRED TOBOM PRIZNAJEM SVOJU SLABOST I NEMOĆ DA SE ODUPREM NAPASTIMA I GRIJEHU. TREBA MI TVOJA POMOĆ I TVOJA SNAGA. PRIZNAJEM PRED TOBOM SVE SVOJE GRIJEHE. TI SI DOŠAO NA SVIJET NE DA ME OSUDIŠ, NEGO DA ME SPASIŠ, VJERUJEM DA SI UMRO NA KRIŽU ZA MOJE GRIJEHE DA ME SPASIŠ I OTKUPIŠ. MOLIM TE DA ME OSLOBODIŠ SVIH GRJEŠNIH NAVIKA I SVIH OVISNOSTI (ALKOHOLA, PUŠENJA, DROGE, PSOVKE, PROKLINJANJA, SPOMINJANJA ĐAVLA ITD). SNAGOM SVOGA SVETOGA KRIŽA SLOMI SVAKU VEZANOST NA ZLO.

GOSPODINE ISUSE, OD SADA PA NADALJE ŽELIM BITI POTPUNO TVOJ. ŽELIM DA TI BUDEŠ GOSPODAR MOGA ŽIVOTA, DA TI UPRAVLJAŠ MOJIM MISLIMA, RIJEČIMA I DJELIMA. UPRAVLJAJ I RAVNAJ MOJIM ŽIVOTOM PO SVOJOJ VOLJI. TEBI PREDAJEM NA UPRAVU SVA PODRUČJA MOGA ŽIVOTA. ŽELIM DA BUDEŠ MOJ OSOBNI GOSPODIN I SPASITELJ. ŽELIM PRIPADATI TEBI I SAMO TEBI, SLUŽITI TEBI I NIKOMU DRUGOM. HVALA TI ISUSE ŠTO ME PRIHVAĆAŠ ONAKVOG KAKAV JESAM. OPERI ME GOSPODINE U SVOJOJ PREDRAGOCJENOJ KRVI OD SVIH GRIJEHA. IZVADI IZ MOGA TIJELA SRCE KAMENO I STAVI SRCE OD MESA I NOV DUH UDAHNI U MENE. ČISTO SRCE STVORI MI BOŽE I DUH POSTOJAN OBNOVI U MENI.

ISUSE, OBEĆAO SI NAM POSLATI DUHA UTJEŠITELJA, BRANITELJA. IZLIJ NE MENE SVOGA SVETOG DUHA U SVOJ PUNINI. DOĐI DUŠE SVETI, SIĐI NA MENE. IZLIJ POMAZANJE NA MOJA USTA DA MOGU UVIJEK SLAVITI GOSPODINA. OPERI ME, OČISTI, POSVETI I PREOBLIKUJ DA BUDEM TVOJE DOSTOJNO PREBIVALIŠTE, TVOJ SVETI I ŽIVI HRAM, VODI ME PUTEM LJUBAVI, MIRA, ISTINE, PRAVEDNOSTI. DARUJ MI OBILJE SVOJIH DAROVA I PLODOVA. DAJ DA OSJETIM TVOJU BLIZINU I ZAŠTITU. DAJ MI SNAGE DA MOGU POBIJEDITI SVE NAPASTI I KUŠNJE. AMEN.

Image and video hosting by TinyPic

Fra Nikola

Post je objavljen 12.07.2008. u 11:44 sati.