Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/juvefan1897

Marketing

Pranjić na meti Juventusa

Image Hosted by ImageShack.us



Claudio Ranieri je prije nekoliko dana izjavio da je zadovoljan trenutačnim kadrom Juventusa, ali nije tajna da je u potrazi za još nekoliko igrača. Osim što su u igri za jednog ili dva nova vezna igrača najčešće spominjani Christian Poulsen (Sevilla) i Xabi Alonso (Liverpool), “Stara dama” u lovu je i na lijevog bočnog igrača.

Potencijalni novi bočni Juventusa mogao bi biti naš Danijel Pranjić hrvatska, potvrđuju talijanski izvori, ali i u ovom slučaju talijanski klub bi se vrlo rado cjenkao. Heerenveen je još prije naveo cijenu od deset milijuna eura, što je četiri više nego što je Juve spreman platiti. Pranjić je prije nekoliko dana za nizozemske novine izjavio da je željan novog izazova.

- Osjećam se spremnim za novu avanturu, iako sam lani produljio ugovor do 2012. godine. Međutim, danas želim igrati na većoj pozornici - rekao je jedan od najboljih hrvatskih reprezentativaca na proteklom Euru.

U slučaju da Juventus ne uspije u pokušaju dovođenja Pranjića, za kojega je zanimanje pokazala i Roma, vrlo je lako da se okrenu prema Fabiju Grossu. No, ni Lyon neće sigurno ponuditi cijenu koja bi zadovoljila Talijane. Cjenkanje je njihova stara i uspješna taktika.


Post je objavljen 11.07.2008. u 22:50 sati.