Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dogsandcats1602

Marketing

došlo je vrijeme da napišem novi post =)(=

kao prvo hvala puno svima koji su komali
a najviše Olsen 117 (mislim da mi je dala al nisam sigurna jer sam se zbrljala u brojanju 87 komova!!!!!)

eeej u ovom postu ću napisati načine s kojima
izazivate pse da vas ugrizu...

1) Kada mu pokušate uzeti igračku ili hranu. NIKADA ne smetajte psu dok jede! Najčešća situacija do koje dođe do ugriza pasa je upravo kada pas jede...Ako se radi o vašem psu, takve situacije možete izbjeći tako da ga od malena (otkad pas kao štene dođe u vašu obitelj) učite da je normalno kada mu uzmete igračku iz njegovih čeljusti ili hranu iz njegove zdjele... Kada psu date jesti, naučite ga da je normalno da čeprkate po njegovoj zdjelici dok on jede... Igračku mu uzimajte iz čeljusti i ponovno vraćajte mu je kako pas ne bi shvatio da mu je otimate...Idite psu dok je još štene i dok odrasta prstima u usta kako biste ga naučili da ne reagira na to..

2) Kada ga iznenadite – kada mu se prikradate s leđa ili ga iznenadite dok spava. Tada će reagirati i ugristi vas u samoobrani.

3) Kada imate nagle pokrete prema vlasniku psa. Pas to može shvatiti kao prijetnju i ugristi vas kako bi obranio vlasnika.

4) Ignorirate njihovo upozorenje. Ako pas neprestano laje ili reži kada se približavate njegovom teritoriju, krevetu i sl., a vi nastavite..to je svjestan poziv da vas ugrize. Oni vas upozoravaju da prestanete i zato stanite. Slušajte!

5) Neprikladno diranje. Psi općenito ne vole kada im dirate uši, šape ili rep. Neki također ne vole kada ih prevrnete na leđa i mazite po trbuhu. To je agresivan položaj pa će pas reagirati na taj izazov....

evo anketa o ovom postu... glasajte...plizzz...

kakav vam je ovaj post???
suppper
bez veze
od koristi
bez koristan
najbolji do sad
ok
malo glup
  
pollcode.com free polls


eto to je to...plizz glasajte na anketu i glasajte na
ono da podržite moj blog....imate to u boxu i u donjem postu....
pozz i sljedeći post je nakon 100 komova!!!
finowave





Post je objavljen 11.07.2008. u 18:06 sati.