Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/millionways

Marketing

~ enjoy Croatia ~

Evo sam i ja za godisnji spreman. Stigla mi je narucena posiljka ovogodisnje ljetne garderobe (t-shirts). Da sad ne raspakiravam i ne isprobavam sve (nisam se niti obrijao) isprobao sam samo jednu i vise sam nego zadovoljan.
Nije razlog samo-sebe-slikanje vec i cinjenica da sam pomogao nekolicini poznanika oko pronalazenja ovogodisnje destinacije za godisnji odmor. U hrvatskoj naravno, inace nebi niti spominjao. No zapeo sam kod jednog frenda koji bi unajmio cijelu kucu, a ja znam samo nekolicinu koji iznajmljuju samo apartmane. Imaju ljudi cetvoro djece pa je malo tesko pronaci apartman za sestoro, a svjestan je covjek da djeca rade buku i nebi zelio drugima smetati, kao sto niti on nebi zelio biti smetan coporom tudje djecurlije. Eto, izmedju ostaloga i zbog toga sam obukao ovu prigodnu majcu.



Za one koji su zainteresirani za ovakvu ili slicnu majcu, evo adrese tematskih shopova u kojima mozete majce naruciti.
Better World, Croatia, Yugo nostalgija

Kako je ljeto tek pocelo imaju trenutno vazeci i promo kod SEASONSTART2008 koji donosi 25% popusta, a nakon kupnje vam u emailu stigne potvrda narudzbe i kod za popust kod sljedece kupnje BGMLPOBABSUM pa probajte i njega. Kazu da donosi 3 eura popusta. Ako me sjecanje dobro sluzi do 17.07 je i postarina badava.

enjoy

Post je objavljen 11.07.2008. u 18:04 sati.