Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/svetica999

Marketing

wiiiiiiiiiiiiiiii =)

znam da je malo brzo, al mi je dosadno pa moram novi postek napisati.. naughty

prije svega zelim svojoj Kraljici zazeljeti sretan put i da si mi poslala razglednicu..!! zubo


drugo: trenutno citam jednu knjigu od Paula Coelho ( meni najdrazi pisac) zove se Veronika je odlucila umrijeti.
moram izdvojiti jedanu stranicu gdje govori o Bogu i Adamu i Evi ( gdje mnogi misle da su oni krivi kaj ih je Bog protjerao iz onog vrta)

šteta je sto Alah, Jehova, Bog-ili kojim ga god imenom nazvali- ne zivi na ovom svijetu. jer kad bi zivio, svi bismo jos uvijek bili u raju, a on bi rjesavao zalbe, molbe, zahtjeve, mjere, odredbe, tuzbe- i morao bi u beskonacnim audijencijama objasnjavati svoju odluku da pretjera Adama i Evu iz Raja- samo zato sto su prekrsili jedan ishitreni zakon, bez ikakve pravne osnove: zabranjeno je jesti plodove Dobra i Zla!
ako nije zelio da se to dobodi, zasto je postavio to drvo usred Vrta- a ne izvan rajskih zidova? kad bi trebala braniti nesretni par, Mari bi Boga sigurno optuzila za administrativni propust, jer ne samo da je stablo smjestio na progresno mjesto, vec ga nije okruzio upozorenjima, zaprekama, propustivsi tako udovoljiti minimalnim sigurnosnim zahtjevima i izlozivsi opasnosti sve koji su onuda prolazili.
mogla bi ga optuziti i za navodenje na zlocin; sam je Adamu i Evi svratio pozornost na stablo. a da nije nista govorio, pokoljenja i pokoljenja prolazila bi tim svijetom i nitko se ne bi zainteresirao za zabranjeno voce- jre vjerovatno se radilo o nekom sumarku, punom jednakog drveca i, prema tome, ne osobito zanimljivom.
no Bog je postupio drugacije. odnio je zakon i pronasao nacin kojim ce nekoga navesti da ga prekisi, samo da bi mogao izmisliti Grijeh. znao je da ce Adamu i Evi tako savrsen svijet dosaditi pa ce, prije ili kasnije, iskusati njegovo strpljenje. cekao ih je, jer mozda se i Om- sam Svemoguci Bog-dosadivao zato sto su stvari tekle suvise savrseni; da Eva nije zagrizla jabuku, sto bi se presudno dogodilo u ovim bilijunima godina?
nista....

i tako dalje..


malo me je zapanjilo, no moram priznati da je covjek u pravu.

neznam dal ste culi za laku al je tip toliko otkvacen i lud da ga moram staviti..

Laka- pokusaj


e da, moram jos popljuvati Severinu kad niko nece
one njene zadnje pjesme su uzas..neznam ko to moze slusati!!
i osobno smatram da ona pjesma zdravo marijo vrijeda samu istoimenu molitvu..

Čuj Sevo, to kaj si se ti kurvala okolo i sad pises da ti je Marija pomogla, nemoras ju onda jos ić i vrijedat.! mad


moram vam jos i priznat da je odlican osjecaj kad se na nekoga zderete.
doduse ja sam to prvi put napravila na moru i zrtva mi je bil mali bratic..( sad mi je zal, i kad se sjetim osjecam se glupavo)
neznam kak da opisem taj osjecaj, tj vise njih..
odjednom je iz mene izlazila sreca, osjecaj moci i bijes jer me nije mali klinjo poslusal, no istovremeno mi je cijelo tijelo pocelo drhtati i morala sam se suzdrzit da se ne rasplacem..

uglavnom to je to kaj sam vam htjela reci

pusa svima, budite mi dobri i pametni.. pogotovo ti Lucek !! party

p.s. jeste primjetili da sam pocela manje upotrebljavat smajlice.. hehe, napredak za mene.. smokin

Post je objavljen 11.07.2008. u 17:23 sati.