Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/izzieparkerisback

Marketing

OllA, she is back!!

Vidite, vidite...
Izzie P. Parker se vratila... Lijepo lijepo... Heh...
Dakle, bilo bi lijepo da se i objasni o čemu se radi, zar ne?
Prvo. Nema Eveergrena. Nema magične škole. Nema ničega. Sada je samo običan grad London i obična djevojka od 15 godina Izzie. London je opisan onako kako ga vidim ja, pošto nikad nisam stvarno bila u Londonu. smijeh.
Je li ona tako obična kao što ja sad kažem? Ma kakvi.
Puno, bezbroj puta sam sjela za kompjuter, za word i upalim Izzie P. Parker dokument. I premišljam si. O čemu da sad pišem? Koliko god da puta počnem, ne valja i to se treba obrisati. Bila je vještica, bila je zla, bila je dobrica, ali nije to to - i onda se sjetih savršene ideje.
Ostala je bez majke sa pet godina. Poginula je nizom nesretnih okolnosti.
Izzie Peyton Parker živi sasvim običnim životom sve dok joj pred početak školske godine život postane gori no što je mogla zamisliti. Doznala je puno stvari - otac se ženi za neku ženu Marciu za koju prvi puta čuje, njena sestra blizanka ima leukemiju, njen mačić Woondak -hehe- može govoriti, ali jednog dana tajanstveno nestaje...
A onda Izzie uvuče u neobičan svijet Narniju.
Tamo je otkrila da je princeza. Ali, da biste otkrili što o njoj, trebate čitati dalje.
Tri su poglavlja u wordu već napisana. Četvrto se piše.
Likove ne primam. Ne. Razlog tomu imate napisano gore. Također tome moram zahvaliti Starzu, tj. Felixu, tj. Tomeku. Njegov me novi blog na ovo i potaknuo. ( Hvaja zvjezdici kiss )
A sad. Sad treba urediti blog. Onako u stilu Izzie Parker. Izzie je... ja. I drago mi je da je tako.
Puse.

EDIT: Također sam zaboravila reći nešto veoma, veoma važno...
Postovi dolaze svakog utorka, znači jednom tjedno. Ako propustim koji utorak, naravno da ću to nadoknaditi objavljivanjem postova dvaput tjedno. I molim vas, nemojte požurivati moju malenkost (xD) u pisanju postova. Treba mi vremena! Imam četiri poglavlja uvoda! Puno hvala!
Puse.

Post je objavljen 10.07.2008. u 19:55 sati.