Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nikokaohajdukizsplita

Marketing

Vučević: Uprava radi punom parom, fali nam još samo igrač bijega...

Hajdukov trener Goran Vučević kaže kako ga posebno razveselila činjenica što mu je nakon nedavne utakmice u Domžalama (0:0) suradnik Zlatko Vujović kazao kako "cijeloj momčadi kapu skida na disciplini".
Image and video hosting by TinyPic
- Zadovoljavajuće je ono što smo vidjeli u Sloveniji - kazao je Hajdukov trener koji će se sutra protiv Napolija predstaviti i poljudskoj publici.

- U odnosu na Sloveniju dobili smo još nekoliko igrača, to će neke stvari promijeniti, no radit ćemo u hodu. Zna se samo da je Danijel Subašić prvi vratar, da se igra s četvoricom u zadnoj liniji. Vidjet ćemo hoće li to biti 4-4-2 ili 4-1-3-2 ili nešto treće. Ali, svaki igrač mora biti spreman minimalno igrati na dvije pozicije. Nema više onoga "to je moja pozicija, to nije" - nastavio je Vučević koji napominje kako mu nedostaje brzonogi napadač.

- Odlaskom Ante Rukavine momčad je ostala bez brzine. Fali nam igrač bijega. Ali nemam kukanja ni plakanja. Radimo s onime što imamo, uprava daje sve od sebe, igrači su preskupi... Nije lako dovesti pravo pojačanje.

Post je objavljen 10.07.2008. u 14:57 sati.