Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/us5watrinica

Marketing

Evo mene opet

Ovak budući da nemam o ničemu posebnom pisat ,napisat ću us5 biografije o svim članovima.Više novosti imate na blogovima mojih frendica .


Izzy Gallegos
Datum rođenja: 19. listopada 1983.
Mjesto rođenja: Orlando , Florida
Visina: 173 cm
Kosa: crveni dreadlocksi
Oči: smeđe
Izzy se glazbom bavi od 15. godine, a neko je vrijeme imao i vlastiti bend, Exact. Odličan je plesač, a sve pokrete sam smišlja i povezuje u cjelinu. On je najzaslužniji za atraktivne koreografije grupe US5. Bez problema će u plesne korake uklopiti raznorazne akrobacije, poput salta koji mu zbog redovitog treniranja ne predstavlja nikakav problem.
Prije je bio razuzdan i danonoćno je tulumario, a sada, za dobrobit benda i karijere, okrenuo se zdravom životu. Bavi se borilačkim sportovima, a kada uhvati malo slobodnog vremena, piše pjesme. Za sebe kaže da je jako osjećajan. Ima 15-godišnju sestru i 14-godišnjeg brata koji s roditeljima žive u Kaliforniji, pa Izzy nastoji što češće svratiti doma.
Naj detalji: Ima četiri piercinga i 13 tetovaža, a prvu tetovažu si je napravio sam, uz pomoć žice sa svoje gitare. Dreadlocksi su mu simbol duhovnosti.


Chris Watrin (moj slatkiš )

Datum rođenja: 7. kolovoza 1988.
Mjesto rođenja: Köln, Njemačka
Visina: 182 cm
Kosa: plava
Oči: plave
Za Chrisa je članstvo u grupi US5 ispunjenje životnog sna. Kako sam kaže, glazba i aktivnosti benda su njegov život i spreman je dati sve od sebe kako bi bili što uspješniji. Njegova druga životna strast je fotografiranje, a motivi koji ga najviše privlače su ljudi.
Turneje i nastupi popraćeni plesom zahtijevaju mnogo energije i dobru formu, pa se Chris bavi raznim sportovima, a najviše voli surfanje i odbojku. Još uvijek živi s roditeljima, s mamom učiteljicom, tatom trgovcem i 22-godišnjom sestrom Evom koja studira jezike i kulturu.


Jay Kahn
Datum rođenja: 13. ožujka 1982.
Mjesto rođenja: Orlando , Florida
Visina: 188 cm
Kosa: smeđa
Oči: smeđe
Od svih članova benda, Jay se najduže i najozbiljnije bavi glazbom te punih sedam godina surađuje s jednom producentskom kućom u Berlinu. Piše glazbu i tekstove te intenzivno radi na školovanju svoga glasa. Svaki dan ga se može vidjeti u glazbenom studiju, a kolege ga opisuju kao profesionalca koji zna što hoće i koji je spreman dati sve od sebe da to i ostvari. Trenutačno najviše truda ulaže u osmišljavanje svega onoga što s bendom izvodi na pozornici. Jayevi najveći fanovi su mlađa braća, 13-godišnji blizanci kojima je njihov stariji brat totalno cool.
Naj detalji: Jay je rođen u Londonu, ali se još kao klinac sa starcima preselio u Berlin . Tečno govori engleski, njemački i francuski jezik, jer je maturirao u francuskoj školi. Živi s tatom u stanu koji je zapravo umjetnički atelje.

Jedna si od onih kojima su Izzy, Richie, Chris, Jay i Micahel jako slatki. Evo na kakve cure padaju dečki iz US5

Izzy, Richie, Chris, Jay i Michael imaju posla preko glave, ali publika nikako da ih se zasiti. Dečki su nedavno pokrenuli svoj časopis koji izlazi u Njemačkoj, Austriji i Švicarskoj, a u njemu sve pršti od zanimljivih detalja o njima. Sličice, intervjui, novosti u njihovu privatnom životu, druženje s obožavateljicama... sve to fanovi su doslovce razgrabili pa od prvog broja lista u prodaji nije ostao ni jedan jedini primjerak.
Velika europska turneja pobudila je golem interes, US5 imaju pretrpan raspored, nemaju gotovo niti dan predaha, a karte su traženije od kruha. Tako, primjerice, nastupe u jednom gradu i koncert im je rasprodan do posljednjeg mjesta. Sutra dan nastavljaju u susjednom gradu, udaljenom samo nekoliko desetaka kilometara, a a ulaznica ni za lijek.

U čemu je štos? Čime je to ovaj njemačko-američki bend stekao toliku popularnost? Sve cure koje ih vole slažu se da su dečki zgodni, zanimljivi, talentirani i imaju stila. Svaki od njih petorice poseban je na svoj način, a međusobno su različiti, pa svaka obožavateljica iz ovog ili onog razloga ima svog favorita.
A kakav je njihov ukus za cure? Svaki od njih pali se na određeni tip cure, iako svi tvrde kako je super-cura, super-cura, bez obzira na tip. Ipak, ono što im se svidi na prvi pogled kod svakog člana US5-a je različito.

Izzy: Voli freaky cure, kako ih definira. Važno mu je da cura voli otkačenu modu i da ima isto takvu osobnost. Mora biti spremna na svakakve ludosti i ne smije robovati strogim pravilima. Cure koje ga fasciniraju su divlje i energične, imaju stav i usude se naglas reći svoje mišljenje makar se nitko ne slagao s njima. Piercing i tetovaža? Dapače, to donosi dodatne bodove. Kao primjer cure čiji mu se styling i izgled sviđa Izzy navodi Avril Lavigne, ali naglašava: "Sviđa mi se samo njen styling i izgled. Inače, zgodnoj i zanimljivoj curi ne trebaju pomodne krpice, takva cura zna nositi i bezveznu odjeću na fora način".

Mikel ex - member : Priznaje da je slab na elegantne cure. Ništa ga ne može tako privući kao damsko odijevanje i držanje. Uvijek će se okrenuti za curom u seksi večernjoj haljini i visokim potpeticama, ali isto tako brzo će se razočarati ako skuži da nema smisla za humor. Samouvjerenost mu je također jako važna jer se, navodno, uvjerio kako je s nesigurnim curama jako teško. Voli kuhat ,spava sa maramom na glavi. Iako je napustio bend i dalje ga podržavam i super mi je frend ...


Richie Stringini, za kojim luduju mnogo djevojka rođen je 22. studenog u Americi i ima 19 godina , a za sebe tvrdi da je još nevin. Od svoje četvrte godine Richie je bio u zabavnoj industriji. Nastupao je u nekoliko mjuzikla, TV reklama i Hollywoodskih filmova kao "Rule Number One". Prije nego što se pridružio US5-u, Richie je bio na putu da postane glumac. Vrlo je ambiciozan i profesionalan. Upravo on je komičar u grupi. Za Richia je obitelj vrlo važna. Njegovi roditelji ga inspiriraju i daju ju snage da ima uspješnu budućnost u grupi US5. Ima starijeg brata.

Vincent Tomas
Ime: Vincent Tomas
Nadimak: Vince
Datum rodenja: 27.8.1992.
Mjesto rodenja: Mansfield, Ohio
Horoskopski znak: Djevica
Mjesto stanovanja. Los Angeles
Visina: 170cm
Kosa: Smedje kovrce
Oci: Plavo,zelene.




Post je objavljen 10.07.2008. u 13:46 sati.