Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mywayfoos

Marketing

tko smo

To je to. Došlo je konačno vrijeme da napravimo nešto više. Prvi korak k tome mislim da je jedan od najvažnijih..a to je popis svih nas... tu ne govorim samo o ovim sličicama s desne strane bloga...govorim o puno većem broju ljudi.. govorim o svim članovima svakog kluba i onima koji još uvijek ne pripadaju nikamo, govorim o onima koji se tek kane priključiti i o onima koji su možda zasad bili samo na jednom turniru...

Molio bih sve koji na bilokoji način kane pripomoći ili sudjelovati u stvaranju Saveza, Lige itd.. da stave svoje ime kroz komentar. ako je nekome problem to napraviti onda znam koliko mu je stalo do svega... naravno može netko i potpisati više ljudi / članova, no onda je isto tako ta osoba odgovorna za te potpise.

Vrijeme je također da se neke osobe izdvoje kao predvodnici i u ovom postu tako i nastupe - pa ako pročitate ovo na vama je i da javite vašoj bližoj ekipi da naprave isto ili da u njihovo ime stavite komentar.

Sastanak očito neće biti ovaj tjedan, tajming ćemo još dogovoriti. - a ovo popisivanje treba shvatiti kao možda najveći "projekt" mywayfoosa, pa da konačno vidimo tko gdje stoji.

hvala, Antonio

Post je objavljen 10.07.2008. u 11:50 sati.