Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/iceteea

Marketing

Ljeto nam se vratilo uououo:)))

Aaaaaaa život je lijep. Kada bi dani ovakvi bili cijelog života i da ne starim gdje bi mi bio kraj. Samo sam vani, doma se samo hranim i eventualno spavam:) Nema škole, učenja, ispita i svih sranja zbog kojih sam umirala proteklih par mjeseci. Inače brzo mi je prošla ova godina, jako brzo. Hmm nadam se da mi neće proći i tako ostali razredi jer ne ide mi se baš na faks, ja jednostavno ne želim odrasti. Šta mi fali sada? Ništa… Prošla sam sa 4, izvukla sam se zadnji sat i ispravila matematiku i nisam išla na popravni. Inače prosjek mi je 3.5 hehe..i tko misli da nema poklanjanja ocjena u srednjoj školi gadno se vara:)

Image and video hosting by TinyPic

Eto prošla su već 3 vikenda od kad je završila škola. Prvi vikend je bio super, mislim subota je bila super. Išli smo prvo na koncert Hladnog piva u Popovaču i poslije na feštu na Betlehem. I to je bio odličan početak ljeta. Drugi vikend sam ja bila na moru, i to na prijevaru. Monika i ja smo trebale ostati samo šest dana, ali nekim čudnim slučajem smo ostali 10!!! I tako sam tamo u Crikvenici trunula, ali ako ništa bar sam poprimila malo boju i po povratku u Zg-u bila u shoppingu. Što se tiče toga skoro sam pala u depresiju tamo, našla sam kratke hlače broj XXS znači extra extra small i to mi je bilo veliko!!WTF?? Pa nemam tak mršave noge..užas živi..i nisam nigdje od svih tih sto trgovina našla odgovarajuće jebene kratke hlače. I još ja stojim u redu na blagajni i slušam neke tri cure možda čak i mlađe od mene ili isto godište: «Isuse i Bože tko je još izmislio broj XS pa tko stane u to?»drage moje meni veliko i XXS…Treći vikend ništa posebno nakon dugog vremena ja bila u banovoj..čist solidno, haha:)

Image and video hosting by TinyPic


Eto moje curke otišle na more, kuje:)) šalim se naravno..pa tak da smo sam nas par u kt. Jadno ali eto šta sad..Uskoro dolazi i moja kumica, a uskoro i ja odlazim k njoj u Malu Črešnjevicu hahah. Eto kao što vidite promijenila sam dizajn, baš mi je lijepo to nebo, i opet ova cura ima te velike slušalice na glavi ali slučajno ko i prošli, nisam ja kriva:) a u box-u nema promjena, bar ne još jer nemam baš neke inspiracije…To vam je to za sad! Uživajte i hvala na onih 0 komentara od prošli put hahaha….


Post je objavljen 09.07.2008. u 15:33 sati.