Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/greenlight7

Marketing

…runing after Sun…

I tako je ekipa iz Jaske (sister Ivana, Mario, kuma Iskra i naravno, neizostavni ja (lol)) krenula u pulsku arenu na koncert Manu Chao (malo ljudi zna za njih, pa ću vam stavit neke videe(jel se to tak piše, ili video-e, lol)) koji je trebao početi u pola devet na večer.
I tako smo krenuli autoputom na kojem smo sreli kumove Ljubetiće (Dalibor, i Luka…Dea…hehe) i dogovorili se s njima za ''kavu'' (nije bila samo kava, više alkoholna priprema za koncert) na prvom stajalištu. Dok smo ispijali ''kavu'', Marija je nazvao dobar prijatelj koji je ujedno bio i pjevač na svadbi i rekao da sa Giulianom i njegovom ženom idu prema Istri na odmor. Dogovor je bio ručak u restoranu kod silaza sa autoceste. I tako smo tamo ručali svi zajedno, a ja sam prethodno izbacio sve što sam doma pojeo, ako me razumijete… baš ne podnosim put dobro. Ugl. obzirom da je već bilo oko sedam sati, a do Pule smo imali još dva sata, morali smo napustit drage nam prijatelje i krenuti na koncert. Ali, sada nas više nije bilo četvero, već nam se odlučio pridružiti i Luka, koji je na koncert upao bez karte…zato što su sve bile rasprodane…ali zanemarimo to…
I tako smo u Pulu stigli oko 9, pola deset… i imali sreće što je koncert kasnio, tako da smo stigli na sam početak. Inače, na koncertu je stvarno bilo super, plesalo se, pilo (ja ne-vozim…lol, šala). Ugl. ti Manu Chaovci su energetični likovi – sviranje i pjevanje bez stanke, a ritam je non-stop 200 na sat – super. Ostali smo do negdje pola jedan, tj. otišli smo malo ranije prije završetka kako bi smo izbjegli sve posjetitelje koncerta na odlasku. Luku smo ostavili kod Rijeke jer on ostaje sa starim do petka postavljati bazen negdje u Motovunu, a mi smo u pola tri stigli kući, tj. ja jer je ostatak ekipe nastavio za Zagreb, gdje i žive.
Jednostavno, bilo je nezaboravno!!!!

Pozz!

Ur greenlight!

Pulska arena
Free Image Hosting at www.ImageShack.us



Manu Chao


Post je objavljen 09.07.2008. u 10:58 sati.