Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/film

Marketing

Uskoro natječaj za statiste u Hobbitu

Kako se k nama uvuklo u sve pore ljeto, tako i nekako vijesti s tog polja iz domovine nam polako presušuju. No, zato filmska mašinerija svijeta ne prestaje radit.
Guillermo del Toro kao što znate uskoro će se u kinima pojaviti sa svojim novim filmom “Hellboy II: The Golden Army” koji mu više slovi kao (da se izrazim riječnikom formule 1) warmup prije naravno izuzetno iščekivanog Hobbita.
Osobno mislim da je možda to i najveći Toroov filmski test ili vrh njegove karijere koji će ga zasigurno obilježiti u jednom ili drugom pravcu, mislim palac prema gore ili dole.:)
No otompotom. Zanimljivost vezana uz Del Toroa jest da je u nedavnom inetrvuju koji je dao za MTV odgovorio na jedno zanimljivo pitanje. Bilo je to pitanje izvjesnog fana da koga treba ubiti ili s kime treba spavati da bi dobio šansu da statira?
Na jednako šaljivo pitanje ovaj revni fan je dobio i odgovarajući odgovor, kako jest da je ovo dobro pitanje no da je počesto postavljeno u zadnje vrijeme. Guillermo veli nadalje da kako se bliži ostvarenje projekta snova u jednom ili dva moguća nastavka te da će biti dovoljno šansi da poneki LOTR fan si ostvari želju života i da se ovjekovječi na filmu kao statist. Savjetuje da se po mogućnosti mnogo ševite i da ne pokušavate nikoga podmititi jer će to biti uludo bačeni novac. Naime Del Toro sprema postaviti neke osnovne okvire unutar kojih će se organizirati i natječaj za statiste.
Kad i na kojoj web adresi će biti otvoren natječaj za statiranje u kukuruzištu Hobbitona ili već kojeg dijela Međuzemlja ja ću vas obavijestiti, ne.
Samo me zanima koga bi vi statirali? Vjerujem da bi to bile Orce, ili pak imate velike klempave uši pa mislite da bi mogli biti Vilenjaci ako je tako vrijeme da već sada počnete kupirati uši... :)

Post je objavljen 09.07.2008. u 10:01 sati.