Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kecholand

Marketing

RUŽA MOJIM "curkama"

Nakon ružnog sna, pa provedenih nekoliko dana na ranču , kupajući se sa dragim osobama i uživajući, pa povratka u nizinu, pročittam komentar jedne drage blogerice koja namjerava prestati pisati, iako mislim da je u pravu ipak bi želio da ne prestane a ,i ja se pitam često što to trebam raditi. No ja se tu istresam, i kada pišem vesele teme i tužne uvijek
pokušavam isprazniti dušu istresajuči to van, tako da napravim mjesta za novu nedopoštinu ili glupost ili da napravim mjesta mojoj vječnoj pratilji ..tuzi..

Zato pišem blog , ne da ga netko mora čitati i komentirati, jednostavno prokužio sam da mi je to dobar ispušni ventil,a naravno pogotovo kada čitam moje vjerne komentatorice, za koje bih volio da one koje se potpisuju anonimno da imaju svoj blog, da ih preko njihovog pisanja upoznam, jer moram priznati postale su mi drage, uvijek su tu kad ih trebam , a i ja kada one mene trebaju.

I sada kada Li...li... misli da više nisam uz nju, u vrijeme njezine neodlučnosti ovim putem poručujem, jesam, ako voliš.... udaj se ako ne bježi koliko te noge noseeeeeeeeeeeeeeeee. i hvataj sljedeći trenutak, iz moje pjesme.

zato svojim curama, "Mojoj maloj kujici. "Život jedne tamnocrvene cure" Li..li
dalmatinki , zagrebčanki, "Uranovoj pikuli" "pg" čiovki, gastički ,i drugima poklanjam ovu ružu, a tamnocrvenoj curi sretan put u SAD i povratak .ruža i onima koje me znaju naravno samo ženskom rodu!!!




Bagabundo u dobrom raspoloženju bar za sada!!!!!!!!!!!!!!

Post je objavljen 08.07.2008. u 20:47 sati.