Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rihanna002

Marketing

Rihanna x Chris Brown, fešta na Šoderici, Sajam konja

Evo ljudi pa da krenemsmijeh. kak ste, šta ima? ja sam predobrozubo. ovi zadnji dani su mi bili fenomenalni. pa da krenemparty.

°°°Otkrivena veza Rihanne i Chrisa Browna°°°

Mlade pjevačke zvijezde Rihanna i Chris Brown više ne skrivaju svoju ljubav, a paparazzo internet stranice PageSix.com u utorak ih je uslikao kako se zabavljaju u bazenu Hilton Kingston hotela na Jamajci.

“Mazili su se u bazenu i izgledali su baš zaljubljeno. Chris je Rihannu ljubio po vratu”, otkrio je paparazzo. Par se na odmoru zabavljao s prijateljima, a nakon ručka, oko tri sata popodne, 18-godišnji pjevač je skočio u bazen i čekao svoju dragu koja se otišla presvući u bikini.

“Vratila se i ušla u bazen, ali ju je bilo jako strah da ne smoči kosu. Chris ju je nosio u vodi, a ona je ponavljala 'Pazi da mi se kosa ne smoči'. Bila je jako nježna i ženstvena, a on se ponašao kao veliko dijeto i prskao okolo”, rekao je izvor.


Photobucket

Photobucket

°°°Fešta na Šoderici°°°
bilo je prezakon, bili su prijatelji i kupali smo se cijeli danparty. Igrali smo naogomet na pijesku, jeli sladoled, šetali separty i najsmješniji dio: zapaljivali travurofl. A jesmo glupi, palili smo listove i pravili se da pušimo cigareturofl. fkt smo jadnirofl.

°°°Sajam konja°°°
u subotu samo bila na sajmu konjacerek. bilo je predobro dobila sam čepse (dio jahače opreme) kupila si privjesak sa konjima vidjela ždrijebadi ponija (baš su mali i slatkicerek) malo gledala haflingere (pasmina konja) itd. srela sam si trenericu itd.

Idem sad. bye-bye!

Post je objavljen 08.07.2008. u 11:37 sati.