Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/furimmerrock

Marketing

ej.. napokon ja..
nisam vec dugo nis pisala i stalno sam mjenjala adresu jer mi je sestra saznala za nju paa.. ali ugl. sad ce bit opet ova stara i bas me briga.. ionako nema nis zanimljivog za procitat tako da..
hm.. prosli tjedan.. ne sjecam se vise kaj san radila i di sam bila..
ma ugl. bit ce to jedan kraaatak postich..
znaci.. ma po danu sam ugl. doma jer je pretoplo za bit vani, jedino sam jedan dan isla nosit neku uplatnicu u skolu i skuhala se po putu covjece...
a navecer.. prosli tjedan sam isla svaku vecer se prosetat.. ionako nemam kaj radit pa da to vrijeme pametno iskoristim.. nooot..
a subotaa.. starci su mi isli na neki rodjendan pa ih nije bio doma navecer.. =)
i tako da sam ja iskoristila tu priliku i isla van.. hehe.. pametno djete jelda..
ugl. krenuli smo u osam.. trebale smo ic ja, bety i nika ali se bety naravno nije spremila na vrijeme tak da smo ja i nika bile osudjene ic same dole.. bilo nam je glupo ic same dole pa smo isle u gino do devet i onda krenule prema mostu.. a taaamo je bio koncert jer je bio buzet downhill.. ugl. svirali su pasi i jos jedan bend ali se ne sjecam koji sretan..
inace trebalo je pocet u osam.. barem je tako pisalo ali poceli su svirat dosta kasnije.. hmm ne sjecam se kada.. ugl. bilo je zaakon..
dosala sam doma oko 5 i pol.. i stara me cekala budna.. burninmad..
ali nije me puno gnjavila.. i tako ja lijepo dosla doma i trebala ic spavat a vani je sunce vec sijalo covjece.. vec dugo mi se nije to desilo stvarno.. hehe..
a jucer.. probudila sam se preeraano s obzirom da sam isla spavat preeekasno.. tako da sam cjelo popodne provela spavajuci krepana..
navecer sam opet isla u setnjicu, makar nisam dugo bila jer su me starci zvali da dodjem doma a i pocela je padat kisa.. i sjevalo je.. i grmilo..
i zato ki je bilo nevrijeme nisam vidila na tv-u novu tv i rtl.. tako da sam gledala izbor za misicu i mistera.. ej, stvarno ne mogu vjerovat da sam to stvarno gledala.. haha..
a danas.. imali smo popravni.. prvi dio.. pismeni.. a bilo je ok.. jos neznamo rezultate..no.. tek sutra... aaaaa..
a i bila sam danas se setat/sjedit.. s nikom.. u zamjenu za navecer.. hehe.. i tako..
ja mislim da mi je to dosad najduzi post.. haha.. a rekla sam da ce biti kratki.. zaaakon..
moram ic ucit.. sutra je 2 dio popravnog.. aaaaaa.. drzite fige sutra da prodjem.. thumbup

Post je objavljen 07.07.2008. u 15:51 sati.