Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gradskeprice67

Marketing

Lazne reklame by T-Com

Sinoć u 22,20 h, odlučim poslati MMS, naravno besplatno (opcija besplatnih 500 sms-a potrošeno, ostalo mi 420 mms-a),broj je T-com, simpa, 099...
"Blink-blink" -javlja mobitel, adresa nedostupna...Ajde, pokušam ponovo na isti broj primatelja, ukucan u imenik...opet isto! Pokušam sama sebi poslati na 098...opet isto!
Vec pomalo zbunjena, iznervirana, zovem službu za korisnike. Naravno, da se ne bi "oni" javili odmah...satrali se od predstavljanja i "kako Vam mogu pomoći". Nakon 20 minuta čekanja, predstavi se "on" i kako je to nevjerovatno...uvijek neko neobično ime, npr. Alan, Ino,Sven, Kain...S obzirom da sam iz Dalmacije, nekako mi ta imena nisu svakodnevna, ali nikako da mi se javi Ante,Jure,Mate,Marko,Josip...al, dobro, nije bitno!
I kažem ja njemu da ne mogu poslati MMS, javlja mi grešku, bla bla bla. Odgovor je bio da je neki kvar i da su linije za slanje MMS-a preopterećene i da će to potrajati do danas. Naravno noćas u 24 h mi istječe bestplatno slanje MMS-a. Pitam ga a što će biti sa mojih 420 mms-ova koje zbog NJIHOVE greške i kvara nisam uspjela potrošiti? Reče uljudni djelatnik sa slušalicom u uhu i vjerojatno klimatiziranom uredu sa plaćom 4-5 tis kuna, da se kvar otklanja i da je to sve što zna, a da ako imam na računu simpe 25 kn da će mi aktivirati novih 1000 besplatinih poruka!!!
Naravno, ja opet : " A kad ćete mi vratiti 420 plaćenih mms-ova?" Reče glas: "Žao mi je, ne možete ih prenijeti u slijedeći mjesec!"
Eto tako...
Da mi je biti T-com!
Vjerujem da ste mnogi od Vas isto doživjeli i to ne samo sada sa ovom akcijom T-com-a, već sa svim njihovim nazovimo besplatnim akcijama!
Naplate nam i ono poznato:" bla bla pri telefonu, kako Vam mogu pomoći?"
Napisat ću sada i pritužbu T-com-u, T-mobile...Sve što počinje sa T!
Razmišljam prijeći na VIP mrežu ili Tele 2, ali od početka pojave mobitela u Hrvatskoj sam pri T comu i jednostavno mi se ne da mijenjat brojeve, obavještavati poznanike i poslovne partnere, a i muka mi je ponovno pamtit svoj broj.
Ne vjerujem da će u T-com itko mrdnuti malim prstom radi ovog, ali bila bih presretna i smatrala se pobjednikom kada se više operateri raznih i i rijetkih hrvatskih imena nebi javljali sa"....KAKO VAM MOGU POMOĆI?"

Post je objavljen 07.07.2008. u 10:51 sati.