Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shakirashakira4

Marketing

ROCK IN RIO

Ovaj post posvećujem ROCK IN RIU. Tu je naša Shaki nastupala 4.srpnja
Image Hosted by ImageShack.us


Popis pisama koje je pivala
-Te Dejo Madrid
-Shakira gives a shout out to the Spanish football team - European champions
-Inevitable
-La Tortura w/ Albert Menendez (who ad-libs "campeones" into his rap)
-Si Te Vas
-Suerte
-Tu
-Shout out to Ingrid Betancourt
-Hay Amores
-Pies Descalzos
-Ciega Sordomuda
-Don't Bother
-Shakira invites Ochoa on the stage
-LAS DE LA INTUICION LIVE!!!
-Ojos Asi
-Hips Don't Lie w/ Albert Menendez

a sada.....SLIKE!
Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

opa...nova gitara
Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

ROCK IN RIO, najveći svjetski rock festival ove godine imao je svoj debi u Madridu u Španjolskoj, dugih dvadeset i tri godine nakon što je utemeljen u Brazilu i počeo putovati po latino svijetu. Više od četrdeset tisuća ljudi, točnije četrdeset i dvije tisuće, ove godine posjetilo je ovaj festival, na kojem su između ostalih nastupali Bob Dylan, The Police, Amy Winehouse i kolumbijska glazbena princeza Shakira. Nakon što se i službeno odselio iz Brazila, organizatori od festivala pokušavaju napraviti brend na svjetskoj razini, te ga sljedeće godine planiraju "odvesti" čak sve do daleke Kine.
Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Međutim, najviše od svih izvođača pažnju je plijenila Shakira - pjevačica je izvela stare hitove i pjesme s posljednjeg albuma te oduševljenu publiku, od kojih su mnogi bili bračni parovi s djecom, bacila u trans. Kolumbijska pjevačica koja je osim po pjevanju, poznata i po velikom srcu, i koja se trenutno zalaže za poboljšanje uvjeta života u zemljama Trećeg svijeta, Španjolce je oduševila, ali obožavatelji prekrasne Kolumbijke stigli su kako iz cijele Europe, tako i iz Amerike.

U Madridu su nastupali i Neil Young, Lenny Kravitz, Franz Ferdinand, Jack Johnson, Jamiroquai, Shakira, Tokio Hotel, The Stereophonics i Suzanne Vega, a cijena ulaznice koja se kretala između 49 i 69 eura za samo jedan dan nije natjerala posjetitelje da promisle jesu li je spremni kupiti. Rock in Rio nosi titulu "obiteljskog" festivala i jedan je od rijetkih koji ne počiva na alkoholu i noćnom provodu, nego se orijentira na publiku svih godina. Zašto, recimo, ne povesti baku da pogleda koncert Amy Winehouse? Razloga nema, jer na ovom festivali Amy je bila "dobra kao bubica" i i svirala je u sred poslijepodneva, što je izvrsna potvrda oboga o čemu organizatori festivala već godinama pričaju.
Image Hosted by ImageShack.us


to je to!

kissssyyyyyyy






Post je objavljen 07.07.2008. u 10:29 sati.