Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bonjovigirl15

Marketing

IZVJEŠTAJ 2.

U 2.30h ujutro napokon sam i ja dočekala svoj red. Cameron Diaz je izašla na pozornicu i bla,bla,bla, te je najavila posebnog gosta koji je upravo doputovao sa live eartha u Washingtonu, kako bi si ispunio želju i najavio sljedeći bend. I tako je Al Gore došao na pozornicu i rekao da je ovo jedini bend koji ništa nije zapitkivao kad su ga nazvali organizatori live eartha. Jon je rekao:"Just name the place and time, and we ll be there." Al Gore:"JON BON JOVI!!!!" Cijeli stadion je bio ispunjen pljeskom i vikanjem. (dobili su najveći pljesak od svih glazbenika na spektaklu-jedino se madonnin može kolko-tolko mjeriti s njihovim)
I tada je Jon izašao dignutih ruku i ispupčenih usnica. Prvo su otpjevali "Lost Highway"(meni najdražu pjesmu sa njihovog najnovijeg albuma). Zati ide "Its my life"(kolika je buka nastala!!!), svaki čovjek na stadionu ju je pjevao s njima. Onda je Jon pozdravio publiku i rekao da slijedi nacionalna himna New Yerseyja--"Wanted Dead Or Alive". Nkon toga je najavio pjesmu- "Who says you cant go home" i nastalo je opće veselje. Publici se toliko svidjela njihova izvedba te pjesme, da je morao jedan dio ponavljati zajedno sa cijelom publikom. I na kraju su izveli "Livin on a prayer". Nakon tih 5 fantastičnih izvedbi rekao je - točno ovako(držeći obje ruke na srcu): "Thats all foks! Thank you. Thank you for being here. Thank you! Good night." Zatim su se naklonili držeći se za ruke i otišli sa pozornice ispraćeni neviđenim pljeskom.
Jon Bon Jovi je na sebi nosio crne hlače, bijelu košulju, čija su prva 3-4 gumba bila otkopčana, i na sve to crnu gitaru---PRECOOL!!!! Poslije(negdje iza 2 pjesme) je popio nešto u šalici i otkopčao gumbe na rukavima. Skoro sam dobila infark od sreće. Ali ne znam je li to sreća jer ih gledam uživo ili zato što je on bio presladak, prelijep, prezgodan i presexy. Nadam se da je zbog oboje. Daleko su zasjenili sve ostale. Kad sam ih gledala činilo mi se kao da sam ja sad tamo ispred njih u New Yerseyju. Vidi se da su preiskusni da bi im neki mladi bend radio sjenu. Na trenutak sam zaboravila na live earth. Činilo se kao da je to samo njihov koncert, makar je trajao 20 minuta, i tada su mi ispunili veliku želju,jer znam da nikada neće doći u Hrvatsku. VOLIM IH!!!!!!! I VOLIM GAkiss!!!! MISLIM DA SAM SE ZALJUBILA!!!!cerek
Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 06.07.2008. u 19:26 sati.