Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bonjovigirl15

Marketing

IZVJEŠTAJ 1.

smokinDo 3.15h ujutro sam na netu gledala live earth. Bilo je thumbuppredobro i jedva čekam idući. Ako netko zna kad će biti nek mi javi. Prvo sam gledala malo Rihanne u Japanu(ženska je ok, ali mogla bi učiniti nešto u vezi svoje prevelike guzice). Pa malo Black eyed peas koje sam prije obožavala, no već bi bilo vrijeme da izdaju novi cd, jer stalno pjevaju 3 iste pjesme. Pa zatim RHCP. Nažalost veza sa netom mi se tada prekidala pa ih nisam baš jasno čula, no bili su čisto ok, iako ništa posebno. Zatim Pussycat dolls, ok, makar ne podnosim onu debelu crvenu, nikad nisam vidila ružniju pjevačicu .Onda malo amo malo tamo.... i napokon je došlo vrijeme za koncerte u New Yorku!!! Tamo su skupili definitivno najbolju ekipu, među boljima bili su: Keith Urban, Fall Out Boy, Alicia Keys, Kelly Clarkson i naravno jedni jedini...--BON JOVI. No, o njima pročitajte u IZVJEŠTAJU 2. Bilo je fenomenalno, toliko ljudi, a ispunjene su bile samo prednje tribine i travnjak! Sve bih dala da sam bila tamo. No, tješi me to što sam po prvi puta vidila i slušala tolike zvijezde uživo.Vau.......!!!!! Skupina žena je tamo došla samo u kupaćim kostimima raznih boja na kojima je pisalo-- na jednoj strani gornjeg dijela Bon, a na drugoj Jovi. Da bar u Zagrebu prodaju takvo nešto....
Nek mi se jave svi oni koji su gledali live earth i žele ga komentirati, ili oni koji ga nisu gledali i žele znati kakav je tko bio.

Skoro sam zaboravila na Madonnupuknucu(nemojte mi zamjeriti ako sam krivo napisala, jer ja tu ženu ne podnosimburninmad, ali mi nije neslušljiva). Uglavnom, bila je zadnja u Londonu i započela je sa stvarno kvalitetnim nastupom. Iako je ne mogu smisliti bila je jedna od najboljih na live earthu.

Post je objavljen 06.07.2008. u 19:22 sati.