Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/yochy

Marketing

MoJa FrEnDiCa JeLeNa

E ljudowi kak ste mi. Widim da se niste potrudili u komanju jer ih imam samo 112 a to nije u redu jer se nismo tako dogovorili. Al ok za ovaj post hocu bar 300 komentara za komajte. Ja sutra odo na more i hocu kad se vratim da vidim tih 300 komowa. ok?

Danas wam pricam o jednoj prijateljici koju poznajem hmm... nzm ali jako dugo pa krenimo.

Zowe se Jelena, prezime joj nije bitno. Ima 13 godina, žiwi u Sarvašu (predgrađe osijeka). Jedna je jako dobra prijateljica koja se ne može bas svagdje naci. Bili smo kod jednog debila i on nju počeo zaje... i ja stao na njenu stranu i počeo mu govoriti kako on izaziva i kad mu neko vrati on se napizdi i ond je on kao faca. Ponaša se kao da ide u prwi razred, a sad ce u prwi srednje. I kad sam mu ja to reko, on mene počeo tjerat iz kuće, a Jelena stala na moju stranu i kaže: Šta ga sad tjeraš pa istina je to što je sada rekao.
A ja počeo gleat i nevjerujem. Al nea veze. Nikad se nismo posvađali niti se nešto dogodilo između nas. Samo smo dobri prijatelji.
Joj ew sad se dopisujem preko MSN - a s njom i rikavam od smijeha kak je smijesna. Jejo moram ti reci da nigdje nebi nasao tako dobru prijateljicu kao sto si ti. Osim u mom razredu. POzz jejo.


Et ljudeki to je to. Vi komajte jer ja vracam komove.

By: JoZ@_M@Li_Sp@LjEnI

Post je objavljen 06.07.2008. u 11:52 sati.