Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/marilynkamanson2903

Marketing

Wish i had an angel

Jutros sam se (začudo) ustala oko devet. Da,da oko devet. Sunce me je probudilo udarajući u moje oči boje absinta(omg, ne zamjerite). Okrenula sam se na drugu stranu al mi Aliester (my cat) nije dao mira. Došao je i onako bezobrazno mi se nakeljio na glavu i počeo rastezati ko da je guma. Ponekad doista mrzim tog mačka al kad mu nemogu odoljeti.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

QuickPost Quickpost this image to Myspace, Digg, Facebook, and others!


I tako sam se uspjela izvući iz krevetca, obuti papuče i prošetati do kupaonice i pljusnuti se hladnim mlazom vode. Ne znam zaš al sam neko vrijeme sjedila na podu kupaonice, čist onak prazne glave. Nisam mislila ni o čemu, ko da je sve odjednom nestalo. Iz te tupe praznine i odsutnosti digao me je virsak moje carice majke koja je urlala da se trebam dići i spustiti na doručak.


Free Image Hosting at www.ImageShack.us

QuickPost Quickpost this image to Myspace, Digg, Facebook, and others!


Digla sam se i spustila nekim teškim korakom. Ništa mi se nije dalo. Prvo čega sam se dohvatila bila je kava ili kapučino nekaj s kofeinom. Znam da mi je to stara istrgnula iz ruke i rekla: a ne, ne! princezo prvo neš jedi. Oke- odvratih. Ne sjećam se što je uopće bilo, nešto jestivo (nadam se). Tata se ustao veoma dobre volje kao da je dobio na lutriji. Smijao se, lupao me po leđima, pričao gluposti i šale i tak... Čudan čovjek. Inače nije takav. Otišla sam natrag gore, istuširala se, obukla, oprala zube, speglala kosu uglavnom spremila se za van. Nosila sam gitaru kod Franca na popravak u Bedex. Došli smo tamo, e ljudi su tam jednostavno neš super , preljubazni. A da bi dan bio još savršeniji stari je hodao malo po dućanu i odjenom rekao: Ajde izabreri jednu od ovih klasičarki(gitare). Ja ga gledam i mislim si : Tebi dobro? Ajde kaj čekaš? Nemamo cijeli dan! Oke! Stari mi je kupio klasičnu gitaru, kako se to dogodilo? Pojma nemam! Al hvala tata! Zatim je tam opet hodao i raspitivao se o cijenama basseva. Čovjeku se svira bass- tko bi rekao! Poslje toga smo otišli u Oroslavje tam je mama imala svoj shoping i tak. Vratila sam se doma, boljeg raspoloženja al svejedno mi je glava bila nekak empty. Inače nije uvijek se neke gluposti motaju. Popodne se dopisivah s Macom i opet mi o gitarama! Heheheh! A kaj ću! To mi je jedna od najvećih ljubavi! U autu sam svojima pila živce govoreći kako ću si jednog dana kad odrastem (hahah) kupiti Gibson -Les Paul .Moja najdraža.


Free Image Hosting at www.ImageShack.us

QuickPost Quickpost this image to Myspace, Digg, Facebook, and others!


Malo sam popodne i svirala iako mi se baš i nije dalo nisam imala inspiracije za to. Ahhh! I to je to ! Nemam više kaj za reć. Prazna mi glava kao što rekoh !

Vozdra!

Post je objavljen 06.07.2008. u 00:12 sati.