Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lp13

Marketing

***TRAŽIM FRENDA***

Hello
Evo i mene opet tu sam napokon mallo mi je dosadno pa pišem novi post inače nebi ga ni dobili ugl.. tako da nastavim neznam šta da vam kažem dosadno je vani a ja se po kući glupiram na kompu smijem bit samo 2 sata tako da je naj bolje da ih pametno iskoristim možda ne stignem svim kommat pa tako da vas samo obavjestim!!!
Evo ja i dora se dopisujemo preko msn-a nikog drugog ni nema heh ima sam su jakkkoooo dosadni dođe mi i ana ali kasnije pa ja i ona šprehamo svi ostali vani!! Eh išla bi i ja van da mi veronika nije u os i da romana nije u os i tako da ja ostajem jedino u čepinu u toj zabiti bez zabave grrrr tak sam ljuta što su se svi moji kompanjoni preselili tj samo veronika ali ona je meni bila sve na svijetu nekad mi dođe romana pa s njom idem van ali ovako ono društvo s kim sam u školi nema jednostavno preko praznika nestane ni ne nazove ili npr.. dina i dora a. S njima se čujem preko msn-a ali kad ih pitam da idemo se šetat a neda mi se tina če mi doč a neda mi se vrče je i take neke izjave onak kad bolje pogledam možda bi se i ja trebala preselit u osijek jer tam je svo moje društvo tj. Sam njih dvije koje su mi sve na svijetu ali ugl.. kad kažem bruni ajmo van a neznam ja meni se danas neda ajde jedan drugi dan..ili mi kaže a danas moram po knjižice ili danas su upisi sam tako se izvlači s tim upisima bokte to je ujutro a ja i ti idemo NAVEČER!!! Al dobro nema veze idem ja sama na igralište a tamo mi dojadi i onda se SAMA šetam kad nemam nikog naču ja neku frendicu koja če se ić šetat samnom!! Al kad pogledam realno ja stvarno nemam baš ono frendicu koja mi je tu i koja mi može doč u bilo koje doba dana al dobro sad ču kupit nove slušalice pa če mi biti bolje i onda ču moć ić sama di oću!! Čak mi mama i tata govore pa prošetaj se mallo neče ti Bog oduzet noge nije On takav!!! No idem ja sad lagano ubedirana što nemam frendicu za šetanje i dečka koji bi doista izašao sa mnom!!
Doro- moja msn frendica ja i ona se super zabavljamo preko msn!! Baš nam je super!!
AnA- mmmaaaaassssssaaaaaaaaa.......dođi mallo na msn mislim ono ne budi takva i ja te hoču čut!!!
Romana- daj ženo dođi u čepin nedostaješ mi!!
Veronika- jebi se znaš nema te na msnu a mama te nepušta da ideš u čepin!!(zasad)
Bruno- PIČKO jedna heh zezam se ja lalalalalalalalalala

I idem ja sad pozz svima koje nisam spomenila tu gore oprostite mi na grijehu hh*

P.S- nemojte se sažaljevat naču ja nekog od svojih metalaca i rokera da dođe kod mene na vikend a onda nek se ČEPIN ČUVA STIŽU FACEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Post je objavljen 05.07.2008. u 18:54 sati.