Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/morwenna

Marketing

We're all a part of same old bloody regime... with someone taking it out whilst you were putting it in.

Koliko točnosti u naslovu ima to nisam sigurna jer sam zapisivala onak kak sam čula u pjesmi, a sa British Sea Power se nikad ne zna. Misliš da je reko nešto, na kraju ispadne da je to neka skroz petstota riječ koja ti uopće ne bi pala napamet. A jbg.

SOUNDTRACK: British Sea Power --- Remember Me (na repeat... kliknite da čujete o čem se radi)
Prejebena pjesma. Amen.


Gledala sam tenis danas. Znate ono, Federer vs Safin? Poulfinale Wembleya (daaa, Wembleya, zato što je jedna osoba izjavila da je Hrvatska pobijedila Englesku na Wimbledonu =P)?
Gledam ja to malo, mislim si, zaćorit ću na sekund jer, mislim si, neće mi bit zanimljivo kad će Pederer vak i jonak pobijedit. Jel? Ne. Zapravo, baš je bilo zanimljivo. Kolko god taj Marat Safin bio zgodan (za Rusa i prezgodan), isto toliko mi se uopće ne dopada jer, ono, mečevi su mu više manje namješteni (*kašljuc, kašljuc* Roman *kašljuc*) i tip očito ne zna gubit. Ma di ćeš Pederera pobijedit, za nešto tako pomislit stvarno moraš bit optimističan. I sad, kolko god taj Pederer bio ružan, isto toliko je i prezgodan. Evo, Rafal (oliti Rafael Nadal) bi trebao dobit onog švabu (ili što je već) i imamo opet superfinale - Pederer vs Rafal. Jedva čekam! Ne, zaćorila nisam, bio mi je baš super meč =P

Da se osvrnem malo na veličanstvenu pobjedu Španjolaca (čudna riječ) nad Švabama... Prekrasno, predivno! Nakon gledanja nekolicine filmića di su Španjolci u slavljeničkom zanosu došla sam do zaključka da me Pepe Reina polako počinje plašit. Da, budi showman, ali ono... u granicama normale?
Za sve one koji nisu vidli onaj video di Španjolci skaču u gaćama i polijevaju se šampanjcem, mogu ga vidjeti OVDJE. Poručujem vam da (ukoliko ga gledate) uživate koliko god možete jer mislim da je to najmanje odjeće što ćemo ikad vidit na Ikeru Casillasu.
Drugi video koji bih voljela podijelit s vama je OVAJ. Kako mi je to uljepšalo dan jučer, ajmeee, skoro sam se upišala od smijeha. O le o o le o le, VIVA ESPANAAAAA!

Dovoljno o tome.

Želim se pohvalit da sam upisala vozački i da rasturam one zadatke sa raskrižjima. NOT! Zezne me ono skretanje, kad onaj koji ima manji luk skretanja mora skrenut prvi, bez obzira na pravilo desne strane. Čoeče, kako ja kanim past taj ispit!

Kul stvar je što , od nas 8, koliko nas je grupi, najstarija osoba ima 19 ili 20 godina. Nekoliko njih su mi kolege u privatnom životu, a ostatak je moja generacija koji idu u moju školu, tak da se svi znamo.

Na liječničkom su ustanovili da sam duševno i tjelesno sposobna za vozit auto. S time da se meni taj liječnički uopće nije svidio. Mislim ono, dam im masne pare da žena mene pita 3 slova na onoj ploči (vidila sam pročitat najdonji red, bravo ja!!), izmjerila mi tlak (110/70 - visok za moje pojmove, valjda od vrućine) i poslala me kod psihijatra, koji mi je pak reko da sam brzopleta al da imam nešto u glavi (valjda zato što nisam nijednog onog uljeza profulala).

Tako da me idući tjedan još očekuju predavanja, onda treba položit ispit (koji ja neću, proklet bio manji luk skretanja!), pa prvu pomoć, pa dočekat auto. Samo što to mene najviše plaši. Misli si čoek, ah, to će sve bit ok, i sad kad ti vidiš kolko stvari moraš pazit dok voziš, dođe ti da odustaneš od svega. Pogotovo osobi koja je doživjela prometnu nesreću i koja dobije infarkt svaki put kad netko uleti u škare, kao što sam ja... Al jbg, već sam rekla da će to bit skroz drukčije kad ja sjednem u taj prokleti auto (Golf, nadam se, i onaj sexy instruktor unutra =P).

Kod mene u kući nikad nema poštene čokolade. Ili je kupljena isključivo za klince (od susjeda, od kumova) pa se ne smije ni pogledat, ili je banankić (od kojih mi je već muka) ili je neka punjena nekim čudnim punjenjem. Gdje su nestale one obične mliječne čokolade ili bar one sa lešnikima? Zato sam ja danas otišla u trgovinu i kupila si 2 Milke s lešnikima. Dal ja čokoladu moram želit?? Ne.

Idem. Uživajte mi, navijajte za Rafala, nemojte ni pomislit da bi upisali vozački, jedite puno čokolade i zabavite se za vikend. Ja ću, ako budem išla kud van, probat saznat kak se zove Victor Valdes tip.

Pa pa!

Post je objavljen 04.07.2008. u 18:20 sati.