Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mojsvijetpjesama

Marketing

gdje je ljubav ? ? ?

gledam oko sebe . . svi imaju nekog . . .ili više njih . . hm pa imam i ja . .pomislim

vidim curu i dečka . . on ju ljubi . . gleda ju kao da je najveće blago na svijetu . .a poslje vidim istog dečka s drugom curom . .i nju drži kao kap vode na dlanu . .koji kreten pomislim . .

eh da imam hrabrosti doći do njega i opsovat mu u facu . .ili mu zveknut šamar . .ali nemam . . .jbg

odem na cugu s frendicom . . sva je u kurcu . .plače . .zbog nekog kretena . .koji je tolka faca da ju je ostavio preko poruke . .koji ste luzeri vi dečki . .

nema ljubavi . .i nitko nemože tvrdit da ima . .veze su bezveze . .sve je to žvaljenje . .i jebanje . . .tu i tamo koja ruža tak da si faca osigura jebanje . .

najžešči su mi dečki koji briju da su nezamjenjivi . . haloo . .daj si razmisli malo . .zamjenjiv si ko i majca koju dobiš na poklon pa ti se ne sviđa i vratiš ju . .hmm . . .osim ak nije iz nekog fancy dućana kojin ne prima robu natrag . .

meni je čist ockay . .imam dečka . .svađamo se sto put u satu . .pa me poljubi . .onda kad mu poželim zveknut šamar . .kako mu to uspjeva . .

jel to ljubav ? ? ?pa ako i nije . .onda je najbliže ljubavi što može biti . .

a oko mene . . svi u banani . .varaju se sve u šesnaest . .koji put se i ja pitam otkud znam da on ne vara . .a s druge strane otkud on zna da ja njega ne varam. . .

sve je stvar povjerenja . .

a tko sam ja da pričam o tome ? ? ?bila sam s dvojicom frendova . .u isto vrijeme. . i zbog mene više nisu frendovi . .e pa stvarno su bili jebeni frendovi ak ih je cura uspjela rastavit . .

čak se i isto zovu . .ko u filmu . .ma cijeli jebeni život mi je film . .

odlučila sam . .neću bit ko druge cure i pušit jeftine fore . .rađe ću pušit cigarete . .neću slušat što mi drugi govore . .rađe ću slušat cajke . .i neću padat na kretene . .rađe ću past na guzicu . .bar će manje boljet . .

otišo si . .e pa nek si . .da si barem bio sexy . .jest da ti je svaka dala . .al ja sam te zajebala . .baš je super sad bez tebe . .i na kraju ko te jebe! ! !


Post je objavljen 04.07.2008. u 09:18 sati.