Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rudarka

Marketing

Vanbračno....

Piše u jednom mom omiljenom "ženskom" časopisu kako se Grdović zabavlja sa svojom jedinicom - petogodišnjom (vanbračnom) kćerkicom.

Ma sve divno i krasno (osim što će dječja pravobraniteljica pizditi na slike djeteta u javnosti - doduše, slikani su iz daljine, kao iz žbunja).

I tu sam se sjetila nečega drugoga - žena, cura, majka ostane trudna, rodi i pošto poto hoće ućerati novce za (lagodan) život od (bogatog) DNA donora oliti nekog "skupog" pjevača, nogometaša ili glumca.

I dotični, stjeran s nepobitnim dokazima moderne genetike počne s plaćanjem alimentacije.

A onda - kao u slučaju Grdović, a bome i Višnjić - dotični, ako nema svog vlastitog potomka u obiteljskom gnijezdu, ako mu je supruga imalo promoćutnija - rađe će ljubiti, grliti i maziti svoju vlastitu krv nego išta na svijetu.

E da. Onda se to odjednom ne svidi dotičnim majkama.

Što da se Višnjić jednog dana pojavi, sagradi viletinu u Istri, zadrži se dobrih par mjeseci (kako bi i službeno mogao imati mjesto prebivališta u Hr) i zatraži svoje dijete za "full time"?

Baš me zanima da li bi se ukidanje one famozne Višnjićeve alimentacije svidjelo dotičnog "Gospođi"? Koju se uostalom viđja na mnogim zanimljivim mjestima, s djetetom u čudno doba (dana i) noći.

Znam da ima hrpa samohranih majki koje se bore za prava svoje djece, ne dobivaju ni kune alimentacije (ili kao mojoj prijateljici nekidan Ex preko male šalje tisuću kuna koje ova baci u krilo mami - alimentacija za unazad par mjeseci, a možda i unaprijed par...), ali ovdje se radi o nekim malo čudnim okolnostima u kojima su dotične "lijegale" s slavnim bogatašima.

Nekako imam osjećaj da bi se s manje poznatom i manje bogatom ličnošću znale čuvati od trudnoće...



Post je objavljen 04.07.2008. u 06:41 sati.