Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malaanja

Marketing

Ljeto nam se vratilo u grad


Eh, ljeto ljeto. Nekako u ove sparne i ljetne dane slabo nas ima za kompjutorom. Ne da nemamo tema za pisanje (njih uvijek hvala Bogu ima), već jednostavno nekako u ljeti čovjek više vremena provede vani a manje u kući.
Kod nas eto sve nekako po starom.Cure su se vratile iz Krapinskih Toplica sa nekom laganom virozom, no nadamo se samo da se neće nešto jače zakomplicirati.
Inače, što se Anjinog zdravstvenog stanja tiče, osim te viroze ono je zadovoljavajuće.
Čak su joj se i po ovoj novoj terapiji i epileptični napadi smanjili. Nekako je puno bistrija, veselija, življa i jako dobro sudjeluje u svim vježbama.
Kad je Anja u takvom dobrom raspoloženju onda je i nama raspoloženje na visini.
Početkom ljeta i Anji se donekle smanjuju aktivnosti (nema vrtića, CRZ Sloboštine, defektologa), no zato fizikalna terapija ostaje svaki dan. Tu je i odlazak na privat vježbe kao i svakodnevne vježbe sa mamom Jasminom. Sve u svemu malo opuštanja da ali ne u velikoj mjeri. Anja za sad relativno dobro podnosi ove ljetne temperature. Preko dana ju bez potrebe ne izlagujemo ovom jakom suncu ali zato uživa u večernjim satima kad se šećemo po kvartu.
Sve u svemu ljeto nam se vratilo u grad. Kad smo kod grada, ovih dana bageri i rovokopači ponovo su zauzeli naš grad (Zagreb), tako da su ponovo veliki kolapsi u centru grada, no to je već postala svakodnevnica ljeta u Zagrebu.
Kako je ljeto stiglo tako se i nam eto primaknuo naš ponovni susret sa našim divnim prijateljima sa našom divnom obitelji Šilić koja živi i radi u Švedskoj. Iako se čujemo sa njima preko skypa ili msn svaki uživo susret sa tom divnom obitelji koja nam je pomogla kad nam je bilo najteže u nama budi jedno veliko ushićenje. Zato s nestrpljenjem čekamo naš zajednički susret. Isto tako nam je žao što nismo u mogućnosti doći na crkveno vjenčanje obitelji Bistrović (blogerska obitelj Bistrović) te na krštenje njihovog malog predivnog sinčića Josipa Matthea no već smo se sa njima dogovorili da ćemo se vidjeti u drugoj polovici kolovoza mjeseca, kada ćemo ih posjetiti u njihovom domu u Grazu.
Ovih dana očekujemo i prvu isplatu za svibanj mjesec od Vaših poziva od humanitarnog telefona koji je i dalje aktivan (broj humanitarnog telefona nalazi se u lijevom boksu). Sakupljeni iznos za svibanj mjesec je 650,81 kuna.
Još jednom velika hvala od srca svima Vama koji ste zvali te onima koji će zvati humanitarni telefon za pomoć maloj Anji.
Kad smo spomenuli skayp i msn, drago nam je da svakog dana imamo sve više i više prijatelja – blogera koji nam se na taj način javljaju i s kojima eto komuniciramo i na taj način.
Oni koji ne znaju koja nam je adresa skypa ili msn a žele s nama komunicirati na takav način, mogu naše adrese pronaći u boksu iznad posta gdje piše OVDJE.
Što se tiče našeg odlaska na godišnji, ako će sve biti po planu i programu trebali bi ići krajem srpnja odnosno početkom kolovoza mjeseca. No bolje je ništa unaprijed ne planirat nego neka sve ide svojim tokom. Za sve Vas koji želite čuti kako napreduje i kako radi humanitarna udruga „Mala Anja“ slobodno nas posjetite na našoj web adresi.
Kad smo već kod udruge, svi Vi koji ste rano ranioci i u ove ljetne dane jutarnju kavicu ispijate na terasi ili svojem balkonu pritom slušajući lagane taktove muzike sa Vaše omiljene radio postaje, okrenite sutra ujutro u 9 h Zagrebački radio (97,00 ili 99,00 mghz).
Naime gosti emisije voditelja gospodina Matića biti će naši članovi udruge (predsjednik HU „Mala Anja“ Kostanjevečki Tomislav i do predsjednica Vaistina Barbara). Tema emisije je rad, te planovi i akcije HU „Mala Anja“.
Eto, na kraju smo još jednog vrućeg i sparnog tjedna. Danas nas očekuje malo kratko osvježenje a od sutra ponovo vruće i sparno. Želimo Vam da se lijepo odmorite za vikend, kako bi što odmornije mogli krenuti u još jedan novi radni tjedan. Onima kojima je danas zadnji radni dan i odlaze na godišnji, od srca želimo da se što bolje provedu i odmore za nove izazove koji ih čekaju s povratka s godišnjeg odmora.
Do novog posta, ugodan vikend i veliki pozdrav wave od neumornog tria.




Post je objavljen 04.07.2008. u 08:00 sati.