Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/simpa9ana

Marketing

jedan post više među objavljenima (139)

hm, hm... što da napišem?
ovih dana ništa zanimljivo. neam što raditi. po cijele dan sam doma i ništa ne radim. zijev samo spavam, gledam tv i surfam. što manje toga radim, to više ne mogu spavati, što znači da se sve kasnije budim. danas sam se probudila u 12.10 h. lud mislim, stvarno, još malo pa ću prestići svoj rekod spavanja na Novu godinu kad sam spavala do pola 2. svaki dan si mislim "budem se išla voziti na bajku ili nešto slično". ali to nikako da se ispuni. ujutro spavam, poslijepodne mi je prevruće, predveče je sve puno komaraca i drugih buba-švaba koje ne volim. sinoć nisam mogla zaspati do jedan jer je cijelo vrijeme letao neki gadan kukac koji se okupljaju oko borova, koji se, zamisli, nalazi pod prozorom. burninmad
što da vam još napišem? Lary je danas išla na more. party blago njoj. u petak vjerojatno idemo u Đakovo. baš super. samo mi jedno smeta - tamo ima užasno puno buba-švaba što bockaju, tj. komaraca.
niste mi baš komentirali. u zadnje vrijeme mi baš ne komentirate.
gledam Zaboravljeni slučaj. obožavam tu seriju.
opet će početi emitirati Duga mračna noć. to je najbolja hrvatska serija, bar po mojem. subotom i nedjeljom u 20.15 h.
tražim si par videa za sviranje na Youtubeu pa nema nijedan za pjesme koje ja hoću. to mi je bezveze. ima za pjesme za koje dragi Bog nije čuo, a nema za one koje ja slušam. ccc!! headbang Pa tako, ako netko zna svirati na sintiću ili zna di ima za skinuti, ili nešto slično za pjesme Accidentally in love, I need some sleep, Flourescent Adolescent, Goodbye my lover, Knocking at heavens door, Bad day, nek se javi u komentarima. falja unaprijed!
stavila sam si muziku na blog. htjela sam staviti Flourescent Adolescent ili Accidentally in love, pa nema. mad

Pozdrav:
Adamu
Bondyju
Valeriji

Post je objavljen 02.07.2008. u 21:05 sati.