Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zivotpisecudneprice

Marketing

U srcu cu Vas zauvijek nositi.........

Evo jedna kratka, ali slatka prica. Posto sam zavrsila jedno razdoblje svoga zivota i krenula ka novome, moram se pohvalit da sam danas bila na prijemnom i da je bilo sve pet. Rezultate jos neznam, za nekoliko dana budem saznala.
Samo zelim da znate da gdje god ja bila, i gdje god ja otisla, uvijek cu vas nositi u svojem srcu!!!!!!!!!!!!!!!!! Bili ste mi sve, pravi prijatelji, braca i sestre, osobe na koje se mogu osloniti, uvijek za razgovor, uvijek spremni pomoci, dati savjet, uvijek za zabavu, uvijek za smijeh. Bog nas povezuje kako god daleko bili, On nas sve vidi, i to je neraskidiva veza!!!!!!!!!!!!!!
Hvala vam sto ste bili moji prijatelji i osobe od povjerenja!!!!!!!!!!!!!! Bas mi je drago da sam vas upoznala!!!!!!!!!!!!! Divni ste ljudi i nigdje nema takvih kao sto ste vi, vi ste posebni na svoj nacin, i nemojte to nikada zaboraviti!!!!!!!!!!!! Znam da se vrijeme vratit nemoze, ali meni je s vama bilo super!!!!!!!!!!!!!!! Cesto puta pozelim jos jednom proci koji lijepi dan, koji sam provela s vama!!!!!!!!!!!!!! Ali ostale su lijepe uspomene i rado cu se sjecati dana kad smo bili svi na okupu!!!!!!!!!!!!!!!!
Mozda jednog dana budemo i kolege, samo cemo imat drugacije uloge. Bar se vise necemo tresti, jer trebamo pisati kakav kontrolni ili ce nas netko pitati. Tada cu ponovo otvoriti ona vrata glazbene, i ponovo uci u onaj svijet gdje vise nista nije isto, gdje si zasticen od vanjskog svijeta, gdje ulazis u jedan poseban i drugaciji svijet, svijet glazbe. I onda cemo ponovo proci onim nasim hodnikom, kojim smo prolazili svaki put sa nekim drugacijim osjecajem, koji se vise nikada nece ponoviti, gdje prolazili su djeca, mladi, a sada vec odrasli ljudi...................

Post je objavljen 02.07.2008. u 19:38 sati.