Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ljubavupjesmama2

Marketing

SEZONA BLOGA JE GOTOVA...

Moram priznati da, kad sam čuo prije par mjeseci ideju o pisanju bloga bio malo skeptičan jer nisam znao što bi to za mene značilo, ali je bila moja znatiželja-koja je kasnije prešla u zadovoljstvo. Ali najveći motiv, zbog kojeg sam pisao ste bili Vi.

Većina mojih tekstova je bila jako dobro osmišljena i uvijek s nekom temom. U nekim postovima sam pokušao dotaknuti situacije koje je bar jednom netko od vas proživio ili sam se pokušao osvrniti na neku od aktualnih tema.

Kako god okrenuo mogu reći da sam uživao i što ste upoznali onu moju stranu života koja nije „javna“.

Očekivanja od bloga, broj posjeta i komentara su prešle sve granice, u pozitivnom smislu naravno.
Sad je vrijeme da stanem na loptu, da se posvetim onome što mi u mojim slijedećim periodima života jako važno-srednja škola i GLAZBA, ali i neke druge stvari koje su mi važne. Planiram nešto u vezi s glazbom što još ne bih htio otkrivati nikome.

A kako inače ne znam i ne mogu raditi nešto polovično i po principu „tek toliko“ na neko vrijeme morat ću zamrznuti pisanje bloga.
Bar na neko vrijeme. Na jesen ćemo vidjeti kako će stvari stajati.

Još jednom, HVALA svima koji su podržavali moj blog, hvala svima na novom upoznavanju; otkrio sam kroz blogove, internet neku novu stranu zanimljivih i interesantnih stvari.

Puno vas volim i toplo se nadam da ćemo se na jesen ponovo družiti!
Do tad, pazite na sebe, uživajte u svakoj sekundi svog života.
Zbog sebe naravno!
Vaš M.


Post je objavljen 02.07.2008. u 17:13 sati.