Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/erotico

Marketing

Kolumna jedne frendice (2)

Fetishhhhhhhh.......

Ponekad se samoj sebi činim poput prvoaprilske šale i teška srca priznajem da na polju fetiša i nisam neka frajerica. Iz iskustva s muškarcima znam da ih često pale 3 stvari (fetiš trojstvo): naočale, štikle, donji veš. Ovdje moje saznanje o fetišima prestaje i sve što slijedi je čisti voajerizam. na sam spomen riječi fetiš ne mogu zaobići Quentina Tarantina koji je poznat po tome da je lud za ženskim stopalima. Sjetite se samo bose Ume Thurman u filmu „Pakleni šund“ ili iste u Kill Billu, a tek Salme Hayek u „Od ponoći do zore“ i legendarnog plesa koji vrhunac dostiže kad joj sam redatelj siše nožne prste. Ako niste jedan od ljubitelja stopala, centrifuga vam se uključi u želucu, ali i mašta se zakovitla, zar ne?
Žene koje sam nahuškala da popričaju sa mnom na tu temu imale su predrasude. Benigni odgovori poput onoga koji je prva hrabro provalila Milena bio je: „Lijepa muška stopala u japankama!“ Moja provokativna Sanda nije se libila oštrijeg prigovora: „Malo 'ko ima fetiš. On uključuje ideju o nemogućnosti seksa bez fetiša. Dakle, ja ga nemam. Ali me pale dildo, jock streps i čarape…“. Da sažmem rezultate odgovori na pitanje što im je fetiš bili su: brada, pločice na trbuhu i žile na rukama, kolega s posla- glavati muškarac, čvrsta guza, lijepe muške noge, … Da su frajeri barbike bilo bi mi jasno, ali ovako sam malo posumnjala u ženski rod. Zar smo toliko površne, nekreativne i cjepkamo muškarce po anatomskom priručniku? Mislila sam da fetiši moraju biti profinjeni predmeti, odjevni predmeti, seksualni predmeti,… Shvatili ste- predmeti! Knjige, čarape, cipele, vibratori, cigare, … A ne muškarci, jer oni nisu predmeti. Glupe li objektivizacije.
Nakon dosadne ankete, odlučila sam se na idući korak- iskustvo vlastite kože. Što me pali na frajerima? Da sumiram- veliki ručni sat, uske bokserice, osmjeh, … Što me opako pali? Čvrsta vilica, lijepe, njegovane ruke, pametan pogled i široke nosnice... Priznajem, dijelovi tijela mogu biti prihvaćeni kao fetiši. Osim toga, fetiši mogu biti tjelesne tekućine i uniforme. Od francuske sobarice do medicinske sestre koja brižno osluškuje rad srca 35 cm ili čak i više od organa koji pumpa krv prema dolje, gdje se prepone spajaju i nalazi se ON (Mr. Pimpač)- najbolji frend svakog muškarca koji misli svojom glavom, isprobala sam štošta. Najdraža mi je uloga školarke, jer osim što volim karirane suknje, naočale i bijele košulje, imam priliku muškarca ubaciti u dominantnu poziciju. Tu ulogu dodijelite svojoj ljubavnici, ako ju želite podučiti onome što volite, a bojite se eksplicitno joj pokazati. Svog bivšeg sam na taj način u slojevima razotkrivala- od sata matematike (brojala sam njegove strateške erotske točke), biologije (kako ga što luđe oralno zadovoljiti) pa sve do književnosti (što voli da mu šapćem). Naš seks je izgledao vrlo ozbiljno, dosljedno i štreberski, a ja sam uvijek dobila odličnu ocjenu! Da biste Vi zadovoljili partnerice i otkrili što mi žene volimo nemojte se maskirati u prestrašenog školarca, bolje u studenta, malo štreberskog looka neće naškoditi i započnite tako da se upustite u zemljopisno istraživanje skrivenih područja vrata, leđa, potkoljenica i svih ostalih dijelova tijela. Signalizacija da ste na dobrom putu biti će njezin dubok uzdah, zvuci poput „aaa, „uuu“ i lagano naježena koža. Ja to zovem titranje…
Vratimo se još malo mom bivšem, zovimo ga Pastuh, želim reći da nije baš svaka škola strogo definirana. On me učio da seks izgleda otprilike ovako- 7 minuta predigre, 45-70 minuta seksa koji izgleda poput žestoke aerobne vješte, a tu mislim- 15 poza, noge na sve strane, akcija bez same pomisli na pauzu, znoj se cijedi. Nakon toga bi uslijedila lagana dehidracija, malaksalost u mišićima i upala mišića (vanjskih i unutarnjih).A tek sise! Po dva dana su mi znale biti hipersenzibilne. Lekcija koju sam ja njega bila dužna podučiti, a nisam je da žene vole voditi ljubav i zato i usred žestoke jebačine ubacite koji nježan pogled i poljubac, da ne ispadne da je samo komad mesa.
Pastuh je davna priča, ali sve nakon njega koje nađem s greškom nastojim podučiti da, iako će u tom trenutku ona biti ta koja vas vidi pretežito kao seksualnog partnera i dobar „komad mesa“, barem možete znati da su joj putokaz do pimpača bili vaša inteligencija, rječitost, lijepe ruke, noge, a možda čak i stopala. Stoga, čitajte, njegujte se i istražujte žensko tijelo, ako mislite ševiti! Za kraj, da muškarci, ne budu diskriminirani glede moje mini ankete, upitala sam i jednog zagrebačkog kreativca koji je njegov fetiš kada su žene u pitanju, odgovor koji mi je dao muški je kratak i jasan: „Mozak. U funkciji“. Kužim, vi frajeri volite kada smo mi žene dovoljno pametne da vas prihvatimo kakvi jeste i ne zahtijevamo previše… Dobra zamisao.

Fetiš, koji se prevodi kao čarolija, zaista može biti čaroban- u otkrivanju tajni, tabua, predrasuda i otklanjanju dosade…











Nota bene: Da se ne bi krivo razumjeli, samo prenosim tekstove jedne slatkice no to nipošto ne znači da se sa svime napisanim i osobno slažem (op.a.)

Post je objavljen 02.07.2008. u 16:33 sati.