Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/opsa

Marketing

NATO intervjui - bilten

Organizacija za promicanje sjeverno-atlantskih integracija (OPSA) pokrenula je novi bilten pod nazivom NATO intervjui. Bilten će izlaziti jednom mjesečno i u njemu će se objavljivati razgovori s osobama koje su u mogućnosti i na poziciji da nam daju više od informacije, da nam kažu svoje vlastito mišljenje, komentar ili objašnjenje aktualnih i važnih događaja i procesa u svijetlu budućeg članstva Hrvatske u NATO-u, ali i brojnih drugih povezanih pitanja… Sutra će se svima prijavljenima za primanje besplatnih OPSA biltena putem e-pošte dostaviti i prvi broj biltena NATO intervjui.

U prvom broju NATO intervjua donosimo razgovore s prof.dr.sc. Krešimirom Ćosićem - Voditeljem Izaslanstva Hrvatskog sabora u Parlamentarnoj skupštini NATO-a i saborskim zastupnikom te dr. Péterom Imre Györkösom - veleposlanikom Republike Mađarske u Hrvatskoj.

Bilten se distribuira u tiskanom i elektronskom obliku, a kako bi se prijavili za primanje biltena putem e-pošte dovoljno je u formular upisati adresu na koju želite primati bilten. Formular za prijavu nalazi se na Internet stranicama OPSA-e, ispod lijevog izbornika.

Osim biltena NATO intervjui koji izlazi jednom mjesečno, OPSA izdaje i bilten Euroatlantski tjednik koji se pretplatnicima besplatno dostavlja putem e-pošte svaki četvrtak, a koji je do sada izašao u deset brojeva.

Post je objavljen 01.07.2008. u 21:58 sati.