Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvdbusevec1900

Marketing

20. - 22.06. 2008. Tekma , natjecanje u Otoku Samoborskom i Donjoj Gračenici

Teeeekkkma!!!! Kaj reći kak smo prije tekme pripremali sve kaj nam je trebalo za Ivanjsko proštenje pal je dogovor da otvorimo šank a kak je prije dogovoren projektor i veliko platno sve je mirisalo na malu fešticu iliti pivijadu. Kak je tekma krenula tak se i više pivice točilo. Kad je došlo do produžetaka več su neki bili za pet a na kraju svi smo bili u laganoj depresiji . Tak je nekak prešel pijani petek .

Natjecanje u Otoku Samoborskom . Ekipa se našla negde oko tri pred domom i oko četiri su bili u Otoku . Lagano su se zezali i igrali nogomet . Prije samog izlaska na stazu Fila je Zmiju zalejal šlemom punim vode , neznam koga je gađal i fulal, pa je bila dobra zeka . Prva vježba je bila 37 i neke sitnog čista a druga 35 bez greške. Tak su lagano prešli neke pojesti a kak su znali da su prvi i malo bolje popiti. Proglašenje je bilo oko deset sati a od ostalih ekipa Bregana M - A je bila druga a Ž-A Zaprešića prva u svojoj konkurenciji a ostalo nis zapamtil .

Doma smo bili oko pol noći i otišli smo još na pivijadu na igralištu Poleta i ostali neko vrijeme.

Nedjelja u 11:00 h odlazak članova DVD - a Buševec na svetu misu povodom blagdana Sv. Ivana krstitelja.Poslje mise jedna ekipa je otišla obavljat obaveze vezane oko proštena a druga ekipa o D.Gračenicu na natjecanje.
Oko pol dva stigli smo u Gračenicu i odma su nas zvali na stazu da odvježbamo. Tak smo se brzo pripravili i otišli na stazu vježbat. Prva vježba je bila 35.8+5 greške a druga 35 sek. čista . Tak smo osvojili drugo mjesto iza Čazme koja je bila bolja s 34.4 u našem pokušaju da i treči put zaredom budemo prvi . Oko pola tri je bilo proglašenje i doma smo bili u pol ćetiri da stignemo pomoč ekipi na šanku. Neki od nas imali su više zaduženja vezanih uz cijelu Ivanjsku feštu. Poslje kulturno umjetničkog programa OSS Buševec i KUD - a Kristal Sladorana Županja došlo je vrijeme za paljenje Ivanjskog krijesa. Palili su ga najbolji učenici POŠ Buševec a mi DVD - dejci smo imali osiguranje cijelog događaja.

Tak je Ivanjska fešta potrajala dugo u noć i kak smo si zamislili sve je išlo toga dana ko podmazano bez većih problema.

Sad nas čeka još natjecanja a onda 12.07.2008. XI KUP TUROPOLJA kod nas u Buševcu .

Pozivam sve ekipe da dođu na ovo naše tradicionalno natjecanje i da se svi dobro zabave. Prijave možete izvršiti na ove brojeve tel. Mario Š. 0917555284 i Branislav K. 0915823260 ili na Fax. br. 016230608 .

Radujemo se vašem dolasku .

Pozdrav iz Buševca !!!!

Post je objavljen 01.07.2008. u 14:31 sati.