Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/olseniceforewer

Marketing

New postach

New postach napokon ewo neshto o sestrama Olsen, a ne o meni. Mislim ono :D. Owaj blog sam naprawila tako da bi ljudima koji obozhawaju sestre Olsen, a neznaju bash mnogo o njima da bi mogli saznati punooooooo toga shto im se dogadjalo, kako su postale fimske zwijezde, ... Ok sad o njima.
1Mary-Kate & Ashley udruzhile su se s Jessicom Weiner u pisanju kolumne "Prawe djeweojke, prawi sawjeti". Jessica je izjawila da su Olsenice prawa stwar za kolumnu. Mozhete ih pitati na WEB stranici koju nazhalost ja josh nisam otkrila. Kad ju otkirijem rechi chu wam.
2.Kao shto su neki wech chuli putewi Olsenica se razilaze shto se tiche glume. Mary-Kate je prihwatila ulogu u seriji "Weeds". Neke scene ili djelowe serije mozhete pogledati na Youtubu.

Ashley-moja tajna

Pssssssssst! Odat chu wam jednu tajnu kojuzna samo jedna WEB stranica. A ta stranica je Ashleyna WEB stranica na kojoj pishe shto misli, shta joj se dogadjalo, mishljenja o osobama, tajne, .... To joj je kao dnewniktu sam stranicu bzvz otkrila, al nikom nechu rech kak ide. Uglawnom ewo wam citat: "Ne razumijemcure koje se podgurawaju plastichnoj operaciji. Nikad si to ne bih mogla uchiniti, jer recimo kada ti zategnu lice u 20.g. bit che prediwno kao porculan. No u 60.g. che wishe slichit na rastegnutu kozhnu torbicu.". Owo sam prochitala na nekoj jawnoj WEB stranici. Ash kazhe: "Moja sestra se napokon opametila i napokon pochela normalno jesti. Doktor kazhe da wishe nije anoreksichna. Hehe, a ja nisam anoreksichna wech 7 mjeseci."

Ewo to bi bilo to od danashnjeg posta mozhda wam stawim par slikica ili widea al nezz. Bymah

Post je objavljen 01.07.2008. u 13:03 sati.