Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/anagirl16

Marketing

Going crazy...

vani +50, suncan, lijep dan... ja? depresivna... zasto? jer mi je tako najugodnije. zasto? opet neznam... mozda zato sto se samo kad sam depresivna osjecam dovoljno ljigavo i malo manje se grizem zbog onih pogresaka iz proslosti jer vidim da se i sama dovoljno kaznjavam..
kile? jednake, 62,5 al ta to sam si sama kriva, jela sam dosta u nedelju. sad to rijesavam na sebi dobro znan nacin... voda i jabuke, poneka paprika ako ponestane jabukica... 1.7. je, a to znaci da mi je opasno blizu datum kad idem na more, to me jako plasi jer ja do svog cilja nisam dosla, nisam ni blizu. krajem ovog tjedna odlazim na 10-ak dana, a fizicki jos nisam spremna za to. i dalje sam debela, celulitasta krava kojoj salo leluja dok hoda. zato sad imam taj kakti novi pocetak... poceo srpanj pa pocinjem i ja... moram sad stvarno pritisnut jer cu na kraju ovakva doc na more i nesto si napravit od ocaja eek

slusam cajke... jos jedan problem... ja, zagrizeni mrzitelj cajki, sjedim sad pred svojim laptopichem i derem se na sav glas "Ma nemoj žaliti sestro, što te je varaooo, nek ide gde mu je mestooo, pravo u pakaooooo....", što i sluzbeno potkrepljuje moju tezu ljetnog ludila.... skrenula sam skroz, polupali su mi se lončići, fale mi daske u glavi... nazovite to kak ocete, al ja sam luda skroz naskroz... glavni krivci za to moje stanje su moja kilaza, moj nepostojeci ljubavni zivot, zivljenje u proslosti, izbjegavanje sadasnjosti i nerealno planiranje buducnosti koje se cesto izjalovi.. a najveci krivac je dosada koja mi daje dovoljno vremena da razmisljam o svemu nabrojenome.
neznam samo kak cu sad na moru...
hajde, necu vise mljet, serem bez veze, neznam kaj bi pisala, dosadno mi je...
pusa svima


Image and video hosting by TinyPic

Post je objavljen 01.07.2008. u 10:20 sati.