Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/justmeandmymind

Marketing

As long as I want you baby it's all right

Kaj kupiti best frendici za 17.ročkas?
Kak pokazat slatkom dečku da je uistinu poseban?
Kak dokazat frendici da ti je itekak drago kaj je happy s novim dečkom?
Kak se snaći na feštu u bircu u koji mrziš zalaziti?
Koji problemi, kaj ne? =)


Evo ljeto napokon krenulo nabolje. Sve faj sve fajn. U subotu bila s Brooke i njenom sister u Crikvenici i na Trsatu ko i svake godine. Skužila sam kak smo se promijenile. Sjetila sam se kak sam još nedavno bila curica koja je otovorenih očiju slušala što ona žena priča i kako će promijeniti vlastiti život i cijeli svijet. Danas izgleda ko da nemam pojma kaj delam i tko sam. Dvije potpuno različite osobe. I tak ja ramišljam koja od njih zapravo hoću biti, i odlučim da meni sasvim super.

Niko me ne kuži.
Niko mi nemre niš utuvit u glavu.
Niko nemrem promijeniti moje mišljenje.
Niko nije tolko smotan i kompliciran ko ja =)
I like it!


Image Hosted by ImageShack.us


Bilo s nama meni inače vrlo iritirajuće dijete. Ali promijenih stav jer mala totalno zakon. Najbolje biti Tina kojoj mala 3-godišnja curica izjavi, na moje grinch-zelene nokte,: "A vi nemate acitona?" Ja sam se potrgala. Onda priča kak joj seka bila u Lurdu i kaj joj sve kupila. i veli:" Dobila sam i rinčice al sam ih bacila u koš jer su bile fuj". To mala! Zakon si!

Nemam vam o čemu zapravo pisati. Ja hepi. Sve fajn. Slike s ročkasa tragedija!!! hehehe. U subotu Haley slavi ročkas. Moja mala curica. Tolko toga smo prošle skupa. Tolko uspomena. Njen prvi kiss na tavanu škole na petak 13, brdo pisama koje smo si svaki dan pisale, razgovori o obiteljima i snovima na farofu prije grupa, ljubavni brodolomi, zajednički dečki, igranje misica na njenim ročkasima, Gustekova kronična ispitivanja, prepisivanje povijesti, pizze u Elemetnu, tajne, suze, radosti... To je moja haley. Od 1.razreda osnovne i sve do danas. I sad ti je 17. Čovječe kak smo stare =)

Image Hosted by ImageShack.us


Sad kad me primila melankolija.... Pusek mojoj Haley koju puno puno volim. Pusek Brooke, njenoj ludoj sister i njenom perfect boy-u. Veliki pusek G. (danas napokon ta kava, da vidim kak si crna). Pusek Teni (znaš da mi fkt jako jako drago zbog tebe i nemoj se bedirati s onom curom, imaš slađih briga). Pusek mom vidovitom psihijatru Marku kojeg gnjavim na msnu s glupostima. Pusek Toolu i Hotest Kidu i čestitke na uspješnoj prvoj svirci. Pusek cijelom 3.pm-u!!!!!!! Face moje falite mi so so mač!!!!! pusek

Post je objavljen 01.07.2008. u 10:15 sati.