Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/corwin

Marketing

Tko čeka taj piška


Ma ne samo da ću ti odgovoriti nego ti posvećujem cijeli post. Dva mjeseca čekanja da se pojavi komentar je moj osobni rekord u dužini čekanja pa da proslavim ( tu zamisli da pijem hladnu pivu na -50 i češem se po jajima dok mi klima mreška dlake na prsima...svih sedam dlaka)

Ja ti dušo imam nekoliko blogova, na svakom blogu drugu ribicu pecam.

Ti mi dođeš kao neki mali inćun sa lobotomijom i sa -2 iz Hrvatskog ( iskreno se nadam da ideš u školu, jer ako si je završila onda u kurac i školstvo i sve)

Potpisala si se sa Ivana, nazvala me "piška" a ne "pička" kako dolikuje i još mi kukala što sam napal kolegu, gospodina te druga Bušmana čiji će vojnici obraniti sve nas i njih i cijeli svijet kad nas netko "napane".

Pa Ivana, srčeko moje malo, ti ti vojnici imaju otprilike IQ kao i ti i nema sumnje da će doći ali ne da nas obrane ako nas netko ( tko jebote? ) napane nego da ti razmrdaju pičkicu negdje na potezu između kantine i Iveka koji za njih dila cigarete.

No nemoj se sekirati, tvoja pičkica je najmanje zlo koje će se dogoditi kada ti strašni američki ratnici dođu u našu malu državicu. Sa njima ti dolaze i razni drugi stričeki koji imaju puuuno veći IQ i puuuno više pičkica i šupčića u planu za rasturiti. Samo prvo treba kresnuti naše mozgove ( a tu i tamo ih ima po Hrvatskoj za razliku od Amerike gdje su na cijeni jer su rijetko viđeni a još rijeđe korišteni ) a onda mogu nas kresnuti gdje žele, jer tko nema mozga nema ni razloga za paniku, a kamoli neku brigu. Ostaje mu samo strah da neće zadovoljiti anerikance jer to je ipak najvažnije.

A svi ćemo mi jednoga dana biti amerikanci i onda ćeš imati puuuno prijateljica sa kojima možeš razgovarati o važnim stvarima kao što su dečki, moda, šminka, labudovi, depilacija, abortus, stres na poslu jer te svi hvataju za guzicu dok konobariš...i tako, te stvari, kako se i dolikuje jednoj normalnoj američkoj građanki.


Pusa od Piška, idiota po vlastitom izboru



Post je objavljen 01.07.2008. u 09:03 sati.