Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/povratakpitomace

Marketing

Općinske novosti

Održana 14. sjednica Općinskog vijeća
U četvrtak 26. lipnja, održana je 14. po redu sjednica Općinskog vijeća naše općine, a na istoj su općinski vijećnici pitomački obrt «Elektroinstalacije Štefanić» izabrali kao najpovoljnijeg ponuditelja za obavljanje komunalne djelatnosti održavanja objekata i uređaja javne rasprave za naredni četverogodišnji period, te su prihvatili podnesena izvješća Komisije za kontrolu utroška sredstava za održavanje i gradnju objekata komunalne infrastrukture za prošlu godinu. Na dnevnom je redu sjednice bilo je i razmatranje Prijedloga Poslovnika o radu Savjeta mladih općine Pitomača, koji je u predloženom obliku i prihvaćen.Nakon sjednice Općinskog vijeća, održana je i konstituirajuća sjednica Savjeta mladih općine Pitomača, na kojoj su prisutni članovi Savjeta prihvatili svoj Poslovnik o radu, te su tajnim glasovanjem između četvero predloženih kandidata izabrali predsjednika i dopredsjednika Savjeta mladih. Za predsjednika je većinom glasova izabran Igor Novak-Jembri iz Pitomače, a za njegovog zamjenika Anita Ingola iz Otrovanca.
---------------------------------------------------------------------
Održan Dan na Dravi
Nakon što je zbog nepovoljnih vremenskih prilika odgođen «D-DAY», Dan na Dravi, koji se trebao održati tijekom proslave Dana općine Pitomača, isti je održan prošlog utorka. Program je započeo u popodnevnim satima tradicionalnim rekreacijskim turnirom u odbojci na pijesku «Lozićev put», na kome su ponovno trijumfirali odbojkaši domaće ekipe «Križnica» ispred rekreativaca ekipe «CSI Pitomača» i ekipe «Fosili», dok je u predvečerje započeo rock koncert na kome su najprije kao predgrupe nastupili domaći bendovi Helleborus i Black Tatoo, a nakon njih i dugo očekivani Psihomodo pop, koji je prisutne zabavljao do kasnih noćnih sati.
---------------------------------------------------------------------
Održan Humanitarni malonogometni turnir "Podravsko sunce"
Na Dan državnosti 25. lipnja, na nogometnom igralištu NK «Pitomača», održan je tradicionalni Humanitarni malonogometni turnir «Podravsko sunce», u organizaciji istoimene pitomačke humanitarne udruge. Na turniru je sudjelovalo devet ekipa od kojih je najviše uspjeha imala ekipa «Kograd - No-limit» koja je osvojila prvo mjesto ispred malonogometaških ekipa «Tata-mata» i DVD Kladare. Sav prihod s turnira uplaćen je na račun udruge i biti će utrošen u humanitarne svrhe.
---------------------------------------------------------------------
Uspjeh turnašičkih vatrogasaca
U Orahovici je održano 12. županijsko natjecanje vatrogasaca seniora, muških i ženskih ekipa. Vatrogasne ekipe s područja naše općine još su jedanput ostvarile najbolje rezultate, a najuspješniji sudionici natjecanja bili su članovi DVD Turnašica koji su se, u sve četiri natjecateljske kategorije, plasirali na pobjedničko postolje. U kategoriji muških A ekipa pobijedilo je DVD Turnašica ispred DVD Kladare, dok je u kategoriji muških B ekipa DVD Kladare osvojilo drugo mjesto ispred ekipe DVD Turnašica. Kod ženskih ekipa A prvo je bila ekipa DVD Turnašica ispred djevojaka iz DVD Velika Črešnjevica, dok je kod ženskih B ekipa DVD Turnašica osvojila drugo mjesto.

Pitomača.hr

Post je objavljen 01.07.2008. u 08:19 sati.