Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zokacmajstor

Marketing

David Villa

Image and video hosting by TinyPicDavid Villa Sánchez (Tuilla, Langreo, Asturija, 3. prosinca 1981.) je španjolski nogometaš i reprezentativac koji igra u Valenciji. Igra na poziciji napadaca.

David Villa je oženjen i ima dvije kceri.

REPREZENTATIVNI napadac Španjolske i Valencije David Villa jasno je dao do znanja da bi želio napustiti svoj klub ovog ljeta i zaputiti se u London.

Nogometni portal Goal.com piše da je Villa na meti engleskih velikana poput Chelseaja i Liverpoola, ali da bi on najradije želio u Arsenal.

Villa je u tri sezone provedene u Valenciji zabio ukupno 63 gola a i ove sezone jedan je od nakonstantnijih dijelova momcadi Ronalda Koemana.

"Dosta gledam utakmice Premiershipa i momcad koja me najviše privlaci definitivno je Arsenal. Igraju briljantnu igru kratkih dodira, brzih pasova i munjevitih kontranapada i mislim da bi takav sistem meni najbolje odgovarao. Mislim da sam predodreden za uspjeh u Engleskoj, ali naravno zasada sve ostaje samo na razgovoru. Predsjednik Valencije od dolaska mi je govorio da me nece prodati do ljeta 2008. godine. Ako ponuda dode, želim se okušati u Engleskoj", rekao je Villa i tako prakticki pozvao pozivnicu Arseneu Wengeru da ga kupi.

Ukoliko ne uspje prijeci u Arsenal ovoga ljeta, Villina druga opcija bio bi Liverpool, gdje bi mogao zaigrati s reprezentativnim kolegom Fernandom Torresom.

"Izvrsno je igrati uz bok Fernanda. Super se slažemo medusobno i razumijemo na terenu."

Prema pisanju engleskih medija Villa bi mogao koštati i do 30 milijuna eura


Post je objavljen 01.07.2008. u 01:01 sati.