Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/1g

Marketing

kako su birtije spasile ugled birtije

ljeto traje, ljudi su se pozatvarali po kućama, nigdje nikog. Za to vrijeme, traje ljetna igraonica. Cure iz našeg razreda (čast izuzecima) su ful gnjile te ne sudjeluju baš u ljetnim igrama. Ali zato su tu birtije, uvijek aktivni dečki (većina) iz razreda. Prvo smo igrali nogomet. Nismo se baš proslavili, nismo prošli skupinu. Prvu tekmu smo izgubili 3:1, a drugu smo vodili 2:0, i na kraju gubili 3:2 pa je i sudac još zaje... pa smo Varadi i ja otišli van iz terena, tj. mene je sudac steral... i na kraju je završilo 4:2. Velika tuga i žalost u redovima birtija, očekivalo se i moglo više.
No, danas smo se Varadi i ja prijavili za odbojku. Ždrijeb nas je pomilovao te smo odma bili u polufinalu. Pobjednik prvog pretkola tamo pak nije bio dovoljno jak za nas, te smo pobijedili 25:13 (mislim). U finalu smo igrali sa Braćom Pavlečić. Bila je to krvava bitka. Poveli su nas 1:0 u setovima, a mi se borbenošću vratili na 1:1. U zadnjem setu pak nismo bili dovoljno skoncentrirani te izgubili 15:9. Tako smo izgubivši u finalu 2:1 osvojili 2. mjesto na turniru od 6 ekipa.
I barem djelomice spasili ugled imena...

e da, postoji šansa da kao druga ekipa idemo na regionalno natjecanje u Karlovac jer mlađi Pavlečić možda nebu mogal ić zbog tenisa... držite nam fige njami

by zdenaparty

Post je objavljen 30.06.2008. u 20:45 sati.