Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/my333space

Marketing

¤¤¤ Sve je lako kad si mlad, svako odjelo dobro ti stoji, a svaka rana manje boli....¤¤¤

Ey, shvatila sam da vam se dugo nisam javila, ali pocetak ovog ljeta ne provodim hvala Bogu puno na kompu jer sam uvijek negdje, samo ne uz komp. Posto nema zanimljivih ljudi sad na msn-u, ja se odlucila za pisanje posta, inace nebi, hh.
Kod mene ima svasta novog, samo da se razumijemo, skola mi nimalo ne fali, dapace....predobro mi je bez nje. Istina je da mi vrijeme brzo prolazi ali kaj ja mogu, tako mi je svako ljeto.
Za sad mi se hvala Bogu sve svodi za zafrkanciju. Starcima u starackom domu kojeg moji vode im je sad najljepse do sada jer kazu kad im dodem da im je odmah nekako dan veseliji, a kaj cu s njima, treba i njima zafrkancije. Sinoæ je bilo iznimno veselo na igralistu, hehe....ne trebaju vam detalji.... i akj da vam jos velim....hm....
U petak idem po svoju milu, dragu svjedodzbu, sigurno imamo pricu oko toga kako je netko podmetnuo 200 kn (laznih) nasoj raski za izlet u Dubrovnik te se ona nasla u vrlo neugodnoj situaciji. Jos kad bi znala da imam doma prljavu tvornicu novaca doma, bilo bi joj jos teze, hehe. Naravno, salim se.
A u ponedjeljak putujemo za Dubrovnik, dugo ocekivani maturalac. Naravno da mu se veselim te mi je odmah osmijeh na licu kad se sjetim kakvih cu gluposti raditi tamo. Ali donakle cu se smirit, jer je raski dosta mojig gluposti...inace za mene kaze da sam ja LEGLO ZLA, e pa sada cu joj dokazat da sam ipak nesto vise od toga, samo se nadam da nece doma zvat. Zivim u nadi i nadam se da ce sve proc ok.
Dakle tema za iduci post je MATURALNA EKSKURZIJA U DUBROVNIK.................... Cujemo se sljedeci tjedan, a vi mi dobri do tada bili, i post mi do kraja procitali (i prokomali naravno)

Ki$$ by :::::::Iv$a kiss


Post je objavljen 30.06.2008. u 20:34 sati.