Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nikokaohajdukizsplita

Marketing

Vučević nakon dvije pobjede: Nisam zadovoljan! Fali nam moči, tri igrača...

Utakmica protiv Rudara jučer u Velenju (2:3, pobjeda „bijelih“) pokazala je Goranu Vučeviću ono što je i znao.

- Vidi se da ovoj momčadi fale dva-tri prava igrača! Očekujem ih… - započeo je Vučević, dodajući:

- Uprava je na velikim mukama, igrači koje želimo su stravično skupi. Zato je na meni je da izvučem maksimum od onoga što imamo… Ova momčad može se mučiti, prvo pretkolo može se proći, ali ponavljam, fale nam dva-tri kvalitetna igrača koja će ostale dignuti. Mladi mogu napredovati samo uz one iskusne.

A kada bi se ova momčad uspoređivala sa lanjskom…
- Prošlogodišnja je po imenima i kvaliteti bila puno bolja! Nemamo Verpakovskisa, Cernata, Sablića, Tudora… - nastavio je Vučević.

Hajduk je upisao i drugu pobjedu nakon dvije odigrane utakmice. No Vučević nije oduševljen…

- Nisam zadovoljan s utakmicom, ali me je zadovoljilo četiri-pet odličnih kombinacija. Fali nam moči… Jučer su me, primjerice, zadovoljili Rubil i Jertec. Odigrali su korektno. Subašić je također bio dobar. Kod Rukavine se vidi veliki talent, ali još ima puno prostora za pokazati ono što zna… - dodao je Hajdukov trener, objašnjavajući i slučaj koji je nastavo oko Gorana Slavkovskog.

Najavio ga je za utakmicu u Velenju, a na kraju nije ni doputovao… Stric mu je u Švedskoj imao prometnu nesreću.
- Imao je Goran problem u obitelji, to ga je pogodilo. Nije problem što nije bio s nama, to se svakome može dogoditi. Zaboravimo sada sve to, svakome se takve stvari mogu dogoditi.

Slavkovski je danas odradio cijeli trening sa suigračima…
- Nastojat ćemo ga što prije dignuti. Vidi se da je momak talentiran. No, vidjet ćemo u idućim danima kolike su njegove trenutačne moči. Mene je iznenadilo kada je rekao da dugo nije trenirao. Istina je da je nešto radio, ali nije imao jačih treninga. Što nije ista stvar .

Pojavila se na Pohorju informacija kako će se "bijeli" zahvaliti Željku Kovačeviću i objasniti mu da je - višak...
- Momak je tek došao, nije nas ništa koštao. Dok ne dođu pojačanja, nikoga ne puštamo - zaključio je znakovito Hajdukov trener.




Post je objavljen 30.06.2008. u 13:01 sati.