Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

Karte za Madonu od 35 od 200 evra

Blic: Nakon višemesečnih nagađanja, na jučerašnjoj konferenciji za novinare koja je održana u Budvi konačno je potvrđeno da će Madona 25. septembra pevati na plaži Jaz, a očekuje se da će ta informacija danas biti objavljena i na njenom zvaničnom sajtu. Po rečima Makse Ćatovića, direktora produkcijske kuće „Komuna“, koja organizuje gostovanje kraljice popa, ugovor je potpisan krajem maja, prodaja karata po ceni od 35, 75 i 200 evra počinje 11. jula, a u prodaju će biti pušteno 66.000 ulaznica.

- Pregovori su počeli polovinom februara, a svi detalji su usaglašeni u drugoj polovini maja kada je konačno potvrđeno da će Budva biti jedini grad bivše Istočne Evrope u kojem će Madona gostovati. Ako pogledate spisak gradova u kojima će ona pevati na ovoj turneji, jasno je koliki je uspeh biti u tom društvu. Ugovor je potpisan između Madoninog menadžmenta i Turističke organizacije Budve uz uslov da „Komuna“ bude organizator koncerta - izjavio je za „Blic“ Maksa Ćatović koji je dodao da će pravo preče kupovine karata imati članovi Madoninog fan kluba.

Takođe, prilikom kupovine ulaznica (cena 35, 75 i 200 evra) svi zainteresovani će moći da kupe i kartu za organizovani prevoz avionom, autobusom i vozom. Prevoz će najverovatnije biti organizovan iz Beograda, Niša, Novog Sada i Kragujevca.

Na naše pitanje da li je tačno da će popularna pevačica za nastup u Budvi dobiti, kako se priča, između pet i sedam miliona dolara, Ćatović je umesto odgovora citirao stav ugovora koji promotera obavezuje na čuvanje poverljivosti podataka. Takođe, direktor „Komune“ je potvrdio priče da je značajnu ulogu u dovođenju Madone imao Svetozar Marović, potpredsednik Demokratske partije socijalista.
- To je tačno, ako se ima u vidu da sam pregovore sa Madoninim menadžmentom započeo nakon razgovora sa Marovićem koji je izrazio želju da Madona gostuje u Budvi i da to bude njen jedini nastup u regionu bivše Jugoslavije - rekao je Ćatović koji očekuje veliko interesovanje publike, iako je koncert u Budvi zakazan za 25. septembar, kada je turistička sezona već završena.

- Bolja je varijanta organizovati koncert van sezone, a Crna Gora i grad Budva su spremni da ugoste sve koji dođu. Koliko će posetilaca biti možemo samo da nagađamo, ali indikativno je da iako nastup nije zvanično najavljen, već imamo mnogo upita turističkih agencija iz Rusije i Engleske koje žele da organizuju dolazak na Jaz. Takođe, činjenica je da će zbog ovog događaja turistička sezona u Budvi biti produžena, a samo će Madonina ekipa koja će raditi na realizaciji koncerta imati više od 1.000 noćenja - zaključio je Ćatović.

'Hard Candy' prešao 2 milijuna

'Hard Candy' se do sada prodao u 2,088,000 primjeraka prema Media Traffic, a prema Music Chartu u 2,219,900 primjeraka.

'4 Minutes' na britanskoj top listi singlova se još drži u top 20, dok je 'Give It 2 Me' ovog tjedna ostao na 25. mjestu.

14 13 15 Madonna feat. Justin Timberlake 4 Minutes

25 25 5 Madonna Give It To Me*

TV airplay
1 1 Sara Bareilles Love Song
2 3 Gabriella Cilmi Sweet About Me
3 2 Duffy Warwick Avenue
4 7 The Kooks Shine On
5 4 Ne-Yo Closer
6 27 Coldplay Viva La Vida
7 5 Rihanna Take A Bow
8 6 Sam Sparro Black & Gold
9 13 Madonna Give It To Me
10 14 Kid Rock All Summer Long

Skinite neobjavljenu pjesmu 'Dear Father'

Na internetu je procurila neobjavljena pjesma 'Dear Father' u demo snimku kao i demo 'Secret Garden' s albuma 'Erotica'. Od sada možete skinuti i bolju verziju neobjavljene pjesme 'Each Time You Break My Heart'.

- Secret Garden: http://www.mediafire.com/?5b5zmzdj3md

- Dear Father: http://www.mediafire.com/?xdudtmzyt0y

- Each Time You Break My Heart
http://rapidshare.com/files/124852536/ETYBMH.rar (šifra: I'm_Burnin'/Upppp)

'Give It 2 Me' maxi singl

Maxi singl 'Give It 2 Me' za američko tržište će sadržavati osam remixa, a izlazi 5. kolovoza.

1. Give It 2 Me (Fedde Le Grand Remix)
2. Give It 2 Me (Oakenfold Extended Remix)
3. Give It 2 Me (Oakenfold Drums In Mix)
4. Give It 2 Me (Eddie Amador Club)
5. Give It 2 Me (Eddie Amador House Loves Mix)
6. Give It 2 Me (Tong & Spoon)
7. Give It 2 Me (Jody den Broeder Club)
8. Give It 2 Me (Bongo Joe Mix)


Post je objavljen 30.06.2008. u 23:51 sati.