Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mirnalovesnoname

Marketing

DRAMATIČNO! DANIJEL IZ „NO NEJMA" U BOLNICI

Danijel Alibabić, frontmen crnogorske grupe „No nejm" i bivši ukućanin „VIP Velikog brata", primljen je u ponedeljak kasno uveče u Urgentni centar u Podgorici u veoma lošem zdravstvenom stanju

Kako Press saznaje, Alibabiću je usled nezdrave ishrane i unošenja velike količine nikotina oštećena jetra, a dodatnom pogoršanju zdravlja doprinelo je teško trovanje hranom.


- Danijel je tokom celog prošlog vikenda povraćao i osećao jake bolove u stomaku - naveo je sagovornik Pressa blizak pevaču, i dodao: - U ponedeljak je jedva smogao snage da da krv na analizu, ali su ga zbog malaksalosti drugovi oko 22 sata odvezli u Urgentni centar u Podgorici. Danijel je odmah priključen na infuziju i prebačen u KBC Podgorica, a doktori su ustanovili da je, osim trovanja, pevaču poprilično oštećena jetra - zaključuje naš izvor.

Natalija Milosavljević, portparol Danijela Alibabića, potvrdila je za Press da se pevač nalazi na lečenju.

- Danijel je bolje, prima infuziju, a lekari očekuju da će iz bolnice izaći tek za dve nedelje. Nažalost, bolest ga je sprečila da se pojavi na Budvanskom festivalu i do daljeg je odloženo snimanje njegovog novom albuma - zaključila je Milosavljevićeva za Press.Post je objavljen 29.06.2008. u 21:07 sati.