Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nikokaohajdukizsplita

Marketing

Danas druga provjera, Hajduka čeka Rudar iz Velenja

Igrači preživjeli jučerašnju devedesetominutnu porciju trkačkih vježbi
piše frane vulas

Jučerašnji trening „bijelih“ odrađen je gotovo kompletno u režiji kondicionog trenera Marina Fradelića (naravno uz sudjelovanje i ostatka stručnog stožera) koji je nogometašima pripremio iscrpnu devedesetominutnu porciju trkačkih vježbi uzduž i poprijeko travnjaka.

Seriju kratkih sprinteva uzbrdo igrači Hajduka su odradili i na obližnjem golf igralištu gdje su napravili deset serija po 60 metara, a zatim i nove vježbe „nabijanja kondicije“ trčanja oko travnjaka športskog parka „Arena“.

ZIVKOVIC_ANDRIC-280608.1
Boris Živković i Srđan Andrić na čelu kolone / V. Dugandžić / CROPIX
Nakon mnoštva progutanih kilometara igrači su se od umora u laganom ritmu i bez mnogo priče pješke povukli do hotela. Splićani su imali trening nešto jačeg inteziteta od standarnog zato što su poslijepodne igrači imali slobodno, a jedini koji je u to vrijeme po posebnom programu radio s kondicionim trenerom bio je novopridošli Goran Slavkovski.

Jutarnji trening s ostatkom momčadi nije odradio ni Mladen Bartolović. Iskusnog napadača još muči bol u bedrenom mišiću desne noge, ali se polako vraća u pogon. Nešto više od pola sata trčao je oko travnjaka u laganom ritmu, a zatim je ostatak treninga odgledao s klupe.
Možda zaigra i Jertec

Danas će igrači također odraditi jutanji trening, ali znatno lakšeg inteziteta jer ih u 17 sati očekuje nastavak „kopanja“ za pravom formom, drugi prijateljski susret tijekom priprema protiv prvoligaša Rudara u Velenju.

Nakon lakog posla protiv trećeligaša Palome bit će to prva prava provjera za momčad Gorana Vučevića u kojoj neće debitirati Goran Slavkovski, ali bi svoju prigodu mogao dobiti Dario Jertec. Rudar je prošle sezone osvajanjem prvog mjesta u drugoj slovenskoj ligi izborio povratak u elitni rang. U posljednjoj pripremnoj utakmici nogometaši Rudara su na svom travnjaku s 3:0 svladali Maribor.

Post je objavljen 29.06.2008. u 10:36 sati.