Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/p-a-t-o-l-o-g-i-j-a

Marketing

Gdje ti je pamet?

Probao sam srediti ovo izdrkano komentiranje i sad sve više sumnjam da je riječ o belosvetskoj antipatološkoj zavjeri. Uostalom boli me kurac, snađite se sami. Dok sam surfajući pokušavao dokučiti u čemu je problem naletio sam na izvrstan komentar jedne lijepe pričice o Carli koja je objavljena u Truliksu. Prenosim cjelovit komentar zbunjenog čitatelja naslovljen:

Gdje ti je pamet?

Baš se pitama kako je takovoj budali kao što si ti uopće dozvoljeno pisati? ONda se sjetih: bolesna komunjara, fudamentalista i i budalaš koristi mediji koji mu je stvorlia civilizacija koju iz dubine duše prezire pa sada pljuje gdje stigne, po kom može, tajnovito i opsjeno, bez imena i prezimena onako anoniman kakav je u svakodnevnom životu.

Jedini dreke koji vidim i ćutim je ovaj blog kojega bi trebalo zatvoriti jer graniči sa zdravim mozgom i prosječnim ukusom. Carla je te idiote sa kojima si ti genetski i misaono povezan tužila, zar ni to ne razumiješ. Inače ovakova retorika se može uočiti kod tvojih istomišljenika, Šešeljevih radikala...

Smeće od posta i bloga, ti si kapitalni primjerak teze da je 70% blogosfere zarobljeno luđacima, medikritetima i opsjenarima, valjda je i to odraz društva, šteta što sam uopće navratio na ovaj blog - više nikada!

P.S.
Imam dojam da se malo naljutio. Čudesna je moć manipulacije riječima - bilo je dovoljno promijeniti naslov priče "Zovem se Carla" i prouzročiti neznančev živčani slom.

Post je objavljen 28.06.2008. u 07:53 sati.