Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tajci13

Marketing

..sOoOOo sWeEt EscapE tO onLy mY,jUst mY,iMaginarY anD fUnkY Xx wOoOorLd xX..pLeasE..cOme wiTh mE...

Da na početku najavim da znam da ovaj post nitko ne će pročitati jer nitko ne zna da ponovno pišem blog..ali..nitko ga niti ne treba pročitati..ovo pišem zbog sebe a ne zbog drugih..napisala bih to u svoj dnevnik,ali mi je trenutno lakše tipkati po tipkovnici nego pisati po papiru..i još jedna stvar..ne vraćam se..znači..ne pišem ponovno blog..pisanje ovoga bloga zaustavilo se davno..ovaj post je samo iznimka.. u kojoj moram opisati kako se osjećam..
..a to trenutno nije baš bajno..
Završila sam osnovnu..opraštati se od prijatelja..koje kao da poznaješ oduvijek..(neke i da)..bilo je PREteško..sada krećemo svako u svoj novi svijet..vjerujem da će mi biti teško..znam da nikada ne ću biti sama..uvijek će tu biti moji roditelji..najbolji prijatelji..ali..nikad više neće uz mene biti svi oni koji su bili proteklih osam godina..teško je prihvatiti činjenicu da si >SAM<..
Taj rastanak je stvarno težak..ne znam hoću li neke više ikada vidjeti..NADAM se da hoću.i da svi malOo pretjeruju u vezi sa time da je prijateljstvima došao ...FAKAT preTUŽNO za mene..JaOoOo moj 8.d OŠAM..OBOoOožavaam Vas!!..
..i tako..ali..nije niti to nepremostivo..(ono što me nije ubilo,novu mi je snagu ulilo)..onda ti se desi i onaj klik..buuumm..cerek..zaljubiš se..
i nemožeš vjerovati kako se to baš tebi desilo..niti kako to baš u TU osobu..ne želiš to..ali..kao da te netko pita želiš li ili ne..samo se desi..
tako i meni..znam da je glupo i jadno..ali..tako je..i..voljeti nekoga više od svega znajući da mu nikada nećeš značiti NIŠTA..je koma..za ozbiljno..
i znaš da ćeš se sto puta morati okrenuti i odšetati praveći se kao da ti ta osoba baš ništa ne znači..PRAVEĆI se..glumeći..ali tako je..
..znam da sama ne mogu riješiti te probleme..zato pobjegnem u svoj svijet..
ili ovaj..ili na papiru..
..Sad idem..dosta sam se jadala..Vjerujte mi..I'm okay..it only hutrs..When i breathe..tuzan

Post je objavljen 27.06.2008. u 22:21 sati.